Hogy lehet megtudni, hogy a házban vannak-e természetfeletti lények?
leülsz a nappaliba minden sraokba raksz 1 kis mécsest lehúzod a redőnyöket hogy csak a gyertya fénye világítson ekkor beülsz középre és elkezded ezt mondani "es spiritus sanctis de demona" és megjelennek akkor vannak de ne félj mert abbol táplálkoznak
sok sikert és ne félj akkor nem bánthatnak
Köszönöm a választ.
Olyan kérdéseim lenének ezzel kapcsolatba, hogy mécses kell vagy gyertya vagy mindegy? Mindegy milyen gyertya/mécses pl.: milyen színű?? Más szobában is lehet vagy csak nappaliban? És ha végeztem hogy fejezzem be? Ha nem félek semmilyen negatív (vagy akár pozitív) következménye nincs?
Csak szeretnék elővigyázatos lenni tudom, hogy ez nem játék de ezt fontos lenne tudnom.
első vagyok
igen fontos a nappaliba mert az a központi hely... tökmind1 akár lehet gyertya is vagy mécses a szín is lényegtelen de ez azt jelenti hogy békével vagy
van olyan érzésed,hogy van más is?
Akkor arra vannak imák és megfog szünni az a lény !
Nem szabad az ilyen lényekkel játszadozni!
Nagyon vigyázni kell én is hiszek az ilyen dolgokban
és csak meg akarlak védeni...
Nekem vannak ilyen tapasztalataim...
És ha beírod a Google-ba hogy démon/szellem idézés akkor nagyon meg fogsz lepődni...
Jobb ha nem csinálod meg higgy nekem!!!!
Ezek a szellemek ha nem küldöd el őket életed végéig kísérteni fognak!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!