Az evolúció végső bizonyítéka, racionálisann gondolkodásra ösztönzi az ezotériásokat?
Figyelt kérdés
Zoltán Kvantumfizikus kérdése :
Gyakran olvasom, hogy a szellemből materializálódott az emberi test, meg hogy az aura hozta létre a testet.
Az evolúcióra nem is létezik bizonyíték, mintha az eddigi 100%-os bizonyítékokat figyelmen kívűl hagynák, vagy nem értenék meg a megrögzött spirituális gondolkodók.
Most olyan cikkeket ajánlok figyelmetekbe, mely végső soron némi anyagibb legalábbis logikusabb analizálásra ösztönzi az elmét. Sikeűlt ugyanis olyan kézzelfogható bizonyítékkal is alátámasztani az evolúcióban kételkedőket, mely most végső soron eldönti a vitát.
Az evolúció ugyanis működik visszafelé !
2011. aug. 29. 12:59
1/91 anonim válasza:
Az ezosokat ezek a bizonyítékok se érdeklik. Nem lehet őket meggyőzni. Had legyenek a kis álomvilágukban és féljenek olyan dolgoktól amiket maguk kreáltak a képzeletükben.
2/91 anonim válasza:
az evolucio mindig is 2 irányba vezethet de ezt csak az emberek tudják csinálni hogy mejik irányba menyen most például ahogy álunk lehet pár évmulva viszaesünk a középkorba egy másik ország meg elér a repülö kocsikig például.de ettöl fügetlenül az emberek is fejlödnek a gének mindig javulnak na jo nenm mindig de egyes esetekben.
3/91 anonim válasza:
Drakonak szolics az evolúciónak mi köze van a középkorhoz és a repülő kocsikhoz? Ekkora baromságokat.
4/91 anonim válasza:
1.nem mind kreált 1-2létezik és ugyvan ahogy itt leirják. de hiába mondjuk hogy szellem ti aztmondjátok szél. mi azt mondjuk követö árnyék ti aztmondjátok képzelgés.mi azt mondjuk mágia ti aztmondjátok szerencse képzelgés.aki nem hisz benne azt nehéz arra ráveni hogy létezik mer ugyse hiszi el amig nem tapasztalta.
5/91 anonim válasza:
most én azt ugyértetem hogy evuluciot hogy az emberek fejlödése logikailag meg épitészetileg ijenek értesz?
6/91 anonim válasza:
8/91 anonim válasza:
Ahogy előttem már írták az ezo lényege, hogy senkit se érdekel valami bizonyítása, ha valaki azt mondja, hogy ő hisz valamiben (lehet ez isten, egy angyal vagy a medvedisznóember is) akkor az általa és más hasonló gondolkodású emberek számára úgy van és kész. Szóval sajnos evolúciót ide hozni, amit még a tudomány rovatban is nehéz megvitatni szerintem nem jó ötlet :(
9/91 anonim válasza:
Menjetek darwinizálni az önimádatotokban, senkiháziak.
10/91 Gabriel99 válasza:
az evóra nincs és nem is lehet bizonyíték. darwin agyszüleményét jó lenne már elfelejteni végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!