Az evolúció végső bizonyítéka, racionálisann gondolkodásra ösztönzi az ezotériásokat?
Zoltán Kvantumfizikus kérdése :
Gyakran olvasom, hogy a szellemből materializálódott az emberi test, meg hogy az aura hozta létre a testet.
Az evolúcióra nem is létezik bizonyíték, mintha az eddigi 100%-os bizonyítékokat figyelmen kívűl hagynák, vagy nem értenék meg a megrögzött spirituális gondolkodók.
Most olyan cikkeket ajánlok figyelmetekbe, mely végső soron némi anyagibb legalábbis logikusabb analizálásra ösztönzi az elmét. Sikeűlt ugyanis olyan kézzelfogható bizonyítékkal is alátámasztani az evolúcióban kételkedőket, mely most végső soron eldönti a vitát.
Az evolúció ugyanis működik visszafelé !
Gyekerek, ne személyeskedjetek. Nem kell annyira elvakultnak lenni, hogy mindenáron védeni kell a saját igazát az embernek, hiszen az igazság felszabadít !
A Darwin papagájok a legszínesebb példa az evolúció meglétére, nekem egy biológus kollega ajánlotta figyelmembe, bár Én nem értek hozzá biológus létemre, de nagyon elbűvölő bizonyíték.
Huhh de hosszu volt mig végigolvastam az összes kommentet meg linket!!!
Mint külső szemlélő...az egész egy nagy baroság!!!
Ez abszolut HIT kérdése!
Egyik elmélet sincs tudományosan bizonyítva, sem az evolúcióelmélet, sem a teremtéselmélet!
Mindenki abban hisz ami közelebb áll a világnézetéhez...én ezt úgy látom. Aki "haragszik" Istenre, vagy ateista, vagy csak símán elege van a szenteskedökből meg vallásosokból az az evolúcióelméletet vallja és bár nem bizonyított többnyire haláláig kitart mellette. Aki vallásos, hívő, Istenfélő az meg akármit is mondassz ki fog tartani a teremtéselmélet mellett. Hülyeség bizonygatni egymásnak ugyse fogja megérteni a másik! Mivel senki nem látta hogy is jött létre az ember, vagy aki látta nem volt képes megörökíteni ményegtelen ezen rágódni! Mint már írtam, ehhez semmi köze a tudománynak, őt csak belekeverték az emberek túlbuzgalmukban, itt világnézetről, hitfelfogásról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!