Mit gondoltok ezekről az esetekről?
Itt az UFO témakör eléggé lealacsonyodott szerintem. Meg úgy az egész ezotéria. Nézzünk pár ügyet amit ésszel meg lehetne vizsgálni!
1. Dyatlov incidens: Link: [link]
Ha nem elég hiteles az oldal, akkor nézzetek utána!
2. (ez nem UFO-s de rejtélyes) [link]
Először ezeket írom le. Írjatok még olyat, ami nem ilyen halandzsa, hanem szerintetek érdekes bizonyíték, és nem kamu. Akit érdekelnek az UFO-s témák, de nem akar, csak Reptoidokról, meg Plejádokról, hanem valódi esetekről olvasni az írjon bátran. Várom a linkeket és a véleményeket ezekről.
A Dyatlov incidensnek semmi köze a természetfeletti lényekhez. Valószínű, orosz katonai csoport tesztelt vegyi fegyvert, és ez magyarázza a fényeket is.
"Egyes vélemények szerint a Japán földrengés és cunami hatására viselkedtek a halak ennyire furcsán."
Rejtély megoldva!
Nem a témakör alacsonyodott le, hanem az ide írogatok nincsenek kellően tudatuknál... Mondhatnám úgy is, hogy agymosott állapotban tengetik mindennapjainkat.
De én nem haragszom rájuk... Annyi hazugság, provokálás és hipnózis után, amit a különböző tömeg kommunikációs eszközök segítségével juttatnak el a gyanútlan áldozatok elméjébe, nem is csodálkozom, hogy ilyen alacsony tudatszintel nem képesek felfogni a spirituális, magasztosabb gondolatokat!
Egy ilyen környezetben, ami már születésünk óta a hazugságokkal tömi a fejünket, nem könnyű az első lépést megtenni. Az ilyen emberek számára az a legfontosabb, hogy képesek legyenek megkérdőjelezni a körülöttük lévő világ hasznosságát. Ha ez sikerül, utána már rálépnek a fejlődés útjára.
"Elmehetsz hozzájuk ha ennyire beléjük vagy buzulva és ha szerencséd van lehet, hogy jól seggbe ba**nak."
Fúúúj! Utálom a plejádokat, én a reptoidok mellett állok! És amikor lejönnek, leverünk titeket, szánalmas emberek és plejád pártiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!