Mit gondoltok ezekről az esetekről?
Figyelt kérdés
Itt az UFO témakör eléggé lealacsonyodott szerintem. Meg úgy az egész ezotéria. Nézzünk pár ügyet amit ésszel meg lehetne vizsgálni!
1. Dyatlov incidens: Link: [link]
Ha nem elég hiteles az oldal, akkor nézzetek utána!
2. (ez nem UFO-s de rejtélyes) [link]
Először ezeket írom le. Írjatok még olyat, ami nem ilyen halandzsa, hanem szerintetek érdekes bizonyíték, és nem kamu. Akit érdekelnek az UFO-s témák, de nem akar, csak Reptoidokról, meg Plejádokról, hanem valódi esetekről olvasni az írjon bátran. Várom a linkeket és a véleményeket ezekről.
2012. aug. 3. 11:53
151/155 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Én is láttam a haverommal egyszer egy ilyet, és azóta se tudjuk, hogy mi volt az. Vihar előtt volt. Talán gömbvillám lehetett, vagy nem tudom. De nem hiszem. A gömbvillám nem mozog össze vissza. Nagyon megijedtünk.
2012. aug. 9. 11:57
152/155 anonim válasza:
Hát, amit linkeltél videó, azon a repülő dolgok szerintem akár repülők is lehettek. Magyarország felett is szoktak ilyenek repkedni. Én szerintem azok voltak, hogy látjátok?
153/155 A kérdező kommentje:
Hát, én nem tudom. Szerintem túl gyorsak egy repülőhöz. Meg mitől ilyen fényesek?
2012. aug. 9. 14:48
154/155 anonim válasza:
De, a gömbvillám össze-vissza mozog. Nem egy helyben álldogál...
155/155 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!