Mit gondoltok ezekről az esetekről?
Figyelt kérdés
Itt az UFO témakör eléggé lealacsonyodott szerintem. Meg úgy az egész ezotéria. Nézzünk pár ügyet amit ésszel meg lehetne vizsgálni!
1. Dyatlov incidens: Link: [link]
Ha nem elég hiteles az oldal, akkor nézzetek utána!
2. (ez nem UFO-s de rejtélyes) [link]
Először ezeket írom le. Írjatok még olyat, ami nem ilyen halandzsa, hanem szerintetek érdekes bizonyíték, és nem kamu. Akit érdekelnek az UFO-s témák, de nem akar, csak Reptoidokról, meg Plejádokról, hanem valódi esetekről olvasni az írjon bátran. Várom a linkeket és a véleményeket ezekről.
2012. aug. 3. 11:53
81/155 anonim válasza:
A képeket azért linkeltem, hogy lássuk, ezen is különböznek.
82/155 Lilith1994 válasza:
Csak a fejet látom nagyobbnak , lehet hogy köztük is több fajta van. Bár nem tudom...
83/155 A kérdező kommentje:
Ja, értem. De miért csinálnának két ugyanolyan bábut? Egy videóra is fölvehették volna az egészet. Vagy van egy igazi, és valaki lemásolta. Talán kamu, ja.
2012. aug. 4. 12:53
84/155 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha így megnézem én is csak a fejet látom nagyobbnak, vagy a szemet.
2012. aug. 4. 12:54
85/155 Lilith1994 válasza:
nem hinném hogy ide tartozik, de szeretném ha ezt elolvasnátok, és légy szíves mondjatok véleményt...mert okkor most én vagyok a hülye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
86/155 Lilith1994 válasza:
megjegyzem hogy nem kicsit akasztott ki.
88/155 A kérdező kommentje:
Gondolom egy 11-12 éves gyerek lehet, aki megnézte az alkonyatot, és írt. Tele van ilyenekkel a gyakori sajnos.
2012. aug. 4. 12:59
89/155 Lilith1994 válasza:
Azt hiszem 14 éves... annyira elbutították az emberek többségét értem a fiatalabb nemzedékre hogy már nem bírom aggyal... és azt offolják aki próbál segíteni...
90/155 anonim válasza:
Vlad Tepest említed neki? Szerintem ez a csaj olyan hülye, hogy a saját nevét nem tudja leírni, nem hogy tudná ki az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!