Az nem biztos hogy 404 csinálta, mert azt us írta hogy vannak barátai és azok adták a gyurmailnjának a gondolkodó kő nevét. Gondolkodjatok reálisan valahonnan be kell szerezni drogot is. Amúgy meg lehet még azelőtt csinálta, hogy megkattant volna, de ez csak akkor igaz, ha diator igazat mondott és ténleg beffőttes üvegben tartja a fejet, amit kizárnék, mert az ufók nem hagynák mivel az bebizonyítaná létezésüket. szóval ez is csak egy süket duma mint minden 404-es baromság és persze a tettes hallgat csak :lol
2011. aug. 1. 19:17
42/58 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért kell forszírozni 404et. Aki hisz az hisz aki nem az nem. Mért nem lehet egymás nézeteit tisztelni nem értem. Mért hülye az aki hisz valamibe amibe a másik nem és egyáltalán mi köze ennek a kérdésnek az UFO észlelésekhez.
2011. aug. 1. 19:27
43/58 anonim válasza:
a telepátiában én is hiszek de nem úgy ,hogy egy ember beszél egymásik földönkivűli fajjal.Én valamennyire hiszek bennük de akkor hinném el ha a saját szememmel látnák egyet.
2011. aug. 1. 19:45
44/58 H.Jani válasza:
Az imádkozás is a telepátia útján megy végbe. Szavak nélkül, csak gondolatban eljuttatod máshoz amit akarsz mondani. Ezek szerint aki imádkozik az Istenéhez az is pszihopata esetleg pedomaci mint a 404. Jó hogy ide járok legalább már ezt is tudom hogy a telepátia az csúnya dolog.
2011. aug. 1. 20:10
45/58 anonim válasza:
Miért kell froclizni ? Hát miért ír ide ? Ez egy olyan közösségi oldal aki mindenkinek szól ! Ha csak vele szeretnél beszélgetni menjetek blogra.
És ha állít valaki valamit akkor főleg ha légbőlkapott és valótlan meg lehet kérdezni és úgy lenne fair ha válaszolna rá és nem kussólna, ennyi erővel a sajtó minek froclizza a politikusokat hogyan vezetik a világot ? Vagy minek froclizni azt hogy a X cégnél átcimkézik a húst, akinek nem tetszik ne vegye meg :LOL
2011. aug. 1. 20:41
46/58 anonim válasza:
Nem hiszek neki
Amúgy meg 404-et megölték. De nem az UFO-k hanem a FELHASZNÁLÓK mert túl sok honlapon jelent meg a neve xD.
2011. aug. 1. 21:28
47/58 anonim válasza:
Én azt hallottam, a reptiliánok erőszakolták halálra :D
2011. aug. 2. 02:59
48/58 Patkány.Király válasza:
De ha azt láttok volna amit 404 nekem mutatott kiesne a szemetek az k.rvaélet
2011. aug. 2. 08:52
49/58 anonim válasza:
Láttam már élőbe egy brutális torzszülöttet is nekem nem esett volna ki. A Torzsülöttnek összevissza áltak a szemei, orra egyáltalán nem volt, a feje formája is érdekes volt. Olyan kinövések voltak rajta. Tunéziába láttam. Sokan vették körül és tudni akartam hogy miaz. Na ha azt te láttad volna attól kis befőttesüveges idegen fejed kipukkadt volna.
2011. aug. 2. 09:18
50/58 anonim válasza:
Ja meg olvastam hogy valamelyikőtök szerint (nem tudom hogy te voltál-e) de olvastam hogy úgy láttátok hogy az a fej csúcsos álla volt meg hatalmas kerek szemei. Tudjátok hogy pont úgyanígy néz ki az UFO a South Parkban.
Mellesleg linkeljek képeket pár torzsülöttről? Milyenek voltak azon a helyen ahol jártam? Azok azért bőven felülmúlják az UFO fejeteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!