Miért pontozzák itt le azt, aki nem hisz 404-nek meg a többi unatkozó UFO-sztori kreátornak?
a másik felet is lepontozzák, úgyhogy szerintem itt nincs miről beszélni :D
és ha nem haragszol, most jelentem ezt a provokatív kérdést :)
Kérdező!
Valószínű azért, mert több itt az UFO hívő ember, mint a szkeptikus. Ha továbbra is provokáljátok az UFO hívőket és azokat akik találkoztak már földönkívüliekkel, ne csodálkozzatok azon ha 0% pontotok lesz, mert ez az UFO észlelések és ezek az élmények ide tartoznak ebbe a kategóriába. Ha bemennél egy templomba és kigúnyolnád a hívőket, ott se lenne nagy tekintélyed. Ez logikus igaz?
Én azt szeretném ha mindenki lepontozna, hogy ne a birkák közt legyek az eső, hanem a farkasok közt. Tudjátok, a pontozást azért találták ki, hogy minél többet írjatok és minél többet látogassátok a honlapot és a pontozással vagytok megjutalmazva. Ezért aki a pontokra hajt, az nem más mint egy birka a sok közül. Én ezért nem foglalkozom a pontokkal. Ritkán kivételt teszek, mert diatornak megígértem hogy ha meglátom, felpontozom, de valójában gyerekesnek tartom.
23.20 Te melyik vagy? Értelmileg fejletlen tini, vagy visszamaradott felnőtt? Mert tudom hogy te is minden nap ide jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!