Hisz valaki 404-ben?
diator én nem vagyok alkoholista csk néha iszok!!!!
Én hiszek neki mer az a fej tényleg igazi volt!! És nagy fekete szemei voltak de mintha nem is a szemei lettek volna csk valami védőburok vagy páncélszerűség. Tisztára olyan volt mint nekünk egy napszemüveg csk ez valahogy a bőre alatt volt szoval érdekes. És a bőre tényleg hámlott és valami folyadékba volt egy üvegbe. 404 aszt mondta formalinba tette de hogy minek aszt nem mondta.
ma 09:25
Hogy mi a fenének kell ezen a 404-en lovagolni, nem értem, rohadtul unalmas, senkinek nem mondasz újat, elhiheted régebb óta van internetem mint neked.
egy kérdés, kedves előző:
mit gondolsz? név nélkül ideírsz valami tudományos "hülyeséget" és elvárod, hogy tényként állítsuk be magunk előtt?
Csak azok hisznek 404-NEK, akik nagyon hülyék. Szó szerint. Nem tudnak semmit a csillagászatról, biológiáról, fizikáról.
Diator, szerintem te ne nagyon írogass ide ilyeneket, mert a múltkor már lejárattad magadat. Azt mondta, hogy a gamma-sugárzás gyorsabban halad a fénynél és pár atombomba el tudja pusztítani az egész Földet. És ezek a robbanások még tér-idő kapukat is nyitnak.
404-et én nem akarom bántani, de neki sincs nagy tudása ezekben a témákban és el is hiszi azokat, amiket mond.
Egyedül az a bajom, hogy túl sok emberi tulajdonsága van az 'idegeneinek', és elég valószínű, hogy ha van máshol is értelmes élet (bár a Földön sincs értelmes élet :P), akkor az nem úgy néz ki mint az emberiség, nem olyan a viselkedésük, stb.
Egyrészt ha orvos volt, akkor érthető, mert az a gyerek egy progériás illetve más elmaradottságban szenvedő gyermek volt, amit sokat mutogatnak neten és tényleg olyan mint egy ufó ! És mivel orvos így szakmai berkeken belűl könnyedén hozzájuthatott.
Másrészről pedig,.... Egy fej nem fér bele egy beffőttes üvegbe :LOL
az előzőnek igaza van. múltkor olyat olvastam tóle, hogy valami 190 milliárd fényévre utazott el.(az általunk ismert univerzum max 14 milliárd fényév átmérőjű) néhány atombomba nem képes elpusztítani a földet mert a galaxisunkban nem létezik olyan anyag, melynek atomkötésében ekkora energia lenne.
a testet atomokra bontva nem lehet tárolni, mert az atom nem tárol információt a régebbi helyéről. nem tudja hogy melyik atomhoz kapcsolódott régebben. így ha le tudnánk bontani a testet szinte lehetetlen ugyan úgy visszaépíteni.
a fénysebességnél csak a téridő növekedése volt gyorsabb egy végtelenül kicsi ideig, mikor fiatal volt a világegyetem. a fénysebesség nem érhető el anyag számára mert a szökési sebességből adódóan végtelen naggyá válna a tömege. a gammasugár fénysebességgel halad, nem gyorsabban. továbbá beszélt még 404 vízalatti piramisokról, meg az emberek tenyésztéséről.
olyan dolgokat mondott, amelyek ellent mondanak 3000 év fizikájának és kémiájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!