Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hisz az Ufonautákban? És...

Ki hisz az Ufonautákban? És ti milyen ufukat ismertek?

Figyelt kérdés

Kinátcsiságból kérdezem , hogy ki mond igent és ki nem :)

Én hiszek bennük.

2010. nov. 13. 01:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Én hinnék, de sajnos nincsenek.

Amiket ismerek, azokat csak a filmből. A nagy szürke fejűeket nagy fekete szemekkel. Meg az Aliensben vagy a Dologban lévőket. Még amiket ismerek a dinnye alakú ufók, mint a Támadók a Marsról c. filmben. Ja és vannak a bohóc ufók, mint a Gyilkos bohócok az űrből c. filmben. Így hirtelen ezek jutottak eszembe.

2010. nov. 13. 01:43
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
A szomszédom, a Mari, az asszongya hogy ő egy ufu de én tudom hogy csak a Palinak falaz!!!!!
2010. nov. 13. 02:29
 3/22 404 ***** válasza:
64%

Szerintetek a végtelen univerzum egyedüli uralkodója egy halandó faj, aki még magára is veszélyes, a neve ember. Az élet sokasága csak úgy magától létrejött a semmiből, és csak egy bolygón aminek a neve Föld, és az egész univerzumnak nem jutott ebből semmi? Az univerzum csak úgy értelmetlenül tengődik? Ez hihetetlen.

Holnapra bizonyítsátok már be hogy csak az ember az egyedüli élőlény az egész univerzumban a Földön kívül, mert én nem tudok semmiről világosítsatok már fel, küldjetek bizonyítékot ami alátámasztja az állításotokat, mielőtt hülyítitek itt a népet :) Köszönöm!

2010. nov. 13. 06:34
 4/22 anonim ***** válasza:

404!

Nem lehet bebizoinyitani hogy nem léteznek.

A létezésükre meg csak szemtanúk vannak meg egy rádiójel ami az ürből érkezett semmi több.

2010. nov. 13. 07:34
 5/22 M@x ***** válasza:
utolsó: elég az:)
2010. nov. 13. 08:18
 6/22 M@x ***** válasza:

ja, és ufukat nem ismerek csak UFOKat vagy földönkívülieket.

Hiszek bennük és kriaiaxok, gujmánok, plejádok, szíriusziak

2010. nov. 13. 08:29
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

A kínaiak már az ókorban is fogtak el ufókat!

Mivel éheztek, az ufó testnedveiből elkészítettek egy tápláló sajt-szerűség, ami ó-kínai nyelven ufu, ez a közép-kínaiban tufu lett, majd modern kínaiban tofu.

2010. nov. 13. 09:03
 8/22 anonim ***** válasza:

"M@x válasza:

ja, és ufukat nem ismerek csak UFOKat vagy földönkívülieket.

Hiszek bennük és kriaiaxok, gujmánok, plejádok, szíriusziak"

ÉS KI NEVEZI ŐKET ÍGY? Ők magukat, vagy mi emberek?

Csak mert pl a google számára ismeretlen nevek ezek.

A "sziriusz" ember alkotta szó, a plejádok meg a görög mitológiában voltak, szintén ember alkotta szó. Ezek krixkraksz-hoz hasonló szavak szerintem csak magyar agyalgások. (lsd google, sehol semmi)

2010. nov. 13. 09:13
 9/22 anonim ***** válasza:

Több ezer fajuk létezik mindegyik galaxisban, különböző dimenziókban. Ez természetes dolog, csak itt, a Földön titkolják el előlünk a titkos kormányok.

Pl.: Zeta Reticuli-ak, Plejádok, Szíriusziak, stb...

2010. nov. 13. 10:38
 10/22 A kérdező kommentje:

itt vannak az idegenek, 404 te ezek közül melyiket ismered?

[link] Testvériség Tanulmányi Csoport

2010. nov. 13. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!