Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hisz az Ufonautákban? És...

Ki hisz az Ufonautákban? És ti milyen ufukat ismertek?

Figyelt kérdés

Kinátcsiságból kérdezem , hogy ki mond igent és ki nem :)

Én hiszek bennük.

2010. nov. 13. 01:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bizonyítsa már be nekem valaki, hogy léteznek. Tisztában vagyok vele, hogy a Föld és rajta az élet miként jött létre. Pont ezért kevés az esélye, hogy legyenek földönkívüliek. Viszont, mikor valószínű, hogy az Univerzum végtelen, esély van. Csak arra még sokkal kevesebb, hogy el is jönnek hozzánk. Mivel valószínű ők is kinyírják magukat, mire oda jutnának, hogy megfelelő űrhajót építsenek. Mint ahogy mi is ki fogjuk nyírni magunkat. :)
2010. nov. 13. 11:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Pill küldök egy linket egy klassz beszélgetésről.
2010. nov. 13. 12:12
 13/22 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1276..

ott a utolsó részekben olvashatsz a válaszaimról , és egy Román ember válaszairól. Jó olvasgatást.

2010. nov. 13. 12:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyíték hogy nem léteznek sorry
2010. nov. 13. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyíték, hogy léteznek. :)
2010. nov. 13. 17:17
 16/22 -Andrea- válasza:
40%
Én téleg csak annyi tudok mondani hogy aki hisz bennük az mennyen az téleg hülye..mondjátok már el nekem ha kimentek este és láttok egy fénycsóvát ami lehet hogy egy hullócsillag vagy egy villogó pontot ami lehet egy repülő vagy műhold az nektek egyből UFO ??? Ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy az emberek ezek alapján tudnak valamicskét bizonyítani... Szóval én nem hiszek ezekben .. :)
2010. nov. 13. 18:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó egy hullócsillag már eleve egy UFO , mivel azonosítatlan repülő tárgy. Teljes mértékben hiszem azt hogy vannak idegenek a földön kívül
2010. nov. 13. 18:54
 18/22 anonim ***** válasza:
ufu:))
2010. nov. 13. 20:16
 19/22 -Andrea- válasza:
Akkor lehet hogy te eleve hülye vagy :)
2010. nov. 21. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:

-Andrea- !

Mindenki saját magából indul ki.

2010. nov. 21. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!