.Anonymus. kérdése:
Van itt még olyan aki hisz 404-nek?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasom ezt a topic-ot,úgy látom szinte senki se rajtam kívül.Megszeretném tudni,ez tényleg így van-e.Légyszives csak azok írjanak akik hisznek neki!2011. aug. 21. 20:00
2/30 A kérdező kommentje:
Egy 54 éves férfi,aki telepatikusan tartja az UFO-kkal a kapcsolatot,és többször is elrabolták.
2011. aug. 21. 20:11
3/30 anonim válasza:
hát én már nem egy olyan idiótát láttam akinek azt vettem ki a hsz-éből hogy elhiszi az ökörségeit.
4/30 A kérdező kommentje:
Én meg már nem egy olyan idiótát láttam,aki még olvasni se tud!
2011. aug. 21. 20:15
5/30 anonim válasza:
Amint mutat nekem bizonyítékot, hogy elrabolták, elhiszem. Addig nem igen.
7/30 anonim válasza:
amióta beszéltem ferivel én is hiszek
8/30 anonim válasza:
Nehogy elhidd már kérdező!!
Szerinted akkor csak ő tudna erről? Se családja, barátai, akinek elmesélhette volna? Miért pont őt rabolták volna el?
Ne röhögtess :DD
9/30 A kérdező kommentje:
"Légyszives csak azok írjanak akik hisznek neki!"
2011. aug. 21. 20:37
10/30 anonim válasza:
Ha csak azok írnak, akik hisznek neki, akkor eléggé 100%-os lesz a statisztikád :))
Nagyon beteg ez a téma.. Hát még az itteni emberek :DD
Istenem de buták vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!