Van itt még olyan aki hisz 404-nek?
Jaa engem állandóan elrabolnak az UFO-k... most is itt ül egy mellettem. Pudingot eszeget meg röhög ezen a nevetséges kérdésen.
Figyelj drága több ezer ember van aki azt hiszi hogy földönkívüliek rabolták el... én sem vagyok szkeptikus ilyen téren de azért ez már túlzás. Az sem biztos hogy 404 egy 54 éves férfi. Valószínűleg egy óriási fantáziával megáldott 16 éves srác aki ide írja ki a (szerintem) csöppet sem hihető meséit :) akit az UFO-k elrabolnak nyilvánvalóan megmondják neki, hogy kuss mert meghalsz ha bárkinek is információt adsz rólunk. ha azt akarnák hogy tudjunk róluk már közöttünk élnének... Ha engem elrabolnának az alienek tuti nem ilyen fórumokra írnám ki -.-
Kedves .Anonymus.!
Én hiszek neki nem érdekel ki mit mond.
Biztosan van olyan hogy valamit kitalál mert senki sem mond itt igazat.Meghát vinni kell a story-t.Amúgy amit 2012 ről mond azt te elhiszed neki?
Feri, te épp nála vagy, erre krumpli???
Egyébként én nem nagyon hittem neki, de komolyan mondom, szívesen megismerném, jó a kreativitása. :) De ő volt az egyetlen, aki miatt igazán elgondolkoztam rajta. És mit ne mondjak, még most is gondolkozok rajta, hogy létezhet-e olyan bolygó, amin 60° van, és nagyon világos, (ilyen lehetséges), bár nem tudom, azt hogy élhette túl... Meg az, hogy eljönnek ide, és dolgokat tesznek az emberekbe... Ezt az egyet még hülyeségnek tartom! De azt elhiszem, hogy engedély nélküli orvos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!