Hisz valaki 404-ben?
Nekem mutatott egy videót, igazi idegen volt rajta, a kép tiszta volt, a fej jól kivehető.
Azt a videót 3 ember látta csak, amiben én is benne voltam.
Egy idegen lény feje volt. élethű..
Akár ki akármit mond , 404 nem hazudik.
MI a rosszabb, az hogy nem hiszen egy olyan embernek aki igazat mond, vagy az, hogy elmondják az igazat, de nem hiszik el.
Ha láttátok volna azt amit én, akkor hinnétek neki.
Egy idegen lény feje volt, egy nagy befőtes üvegben . A bőr már hámlott róla. tisztán ki lehetett venni mindent amit lehetett rajta látni. Kettő ember látta, az egyik egy ( alkoholista) Én és még 404. Ezekről tudok . Ők látták.
Bakker diator, mindíg ezzel a hülyeséggel jössz. Az műfej volt, csak nem ismerted fel mert úgy fílmezte mint a világító kövét alúlról, ami persze gondolkodik is :LOL
Már leérettségiztél, ideje értelmileg is felnőnöd !
Persze hiszek. Mindig megjelenik, ha olyan oldalt akarok megnyitni, ami nem létezik :) 404 - File not found
már annyiszor kérdezték hogy mi az a 404, hogy be kell vezetni egy új fogalmat a 404fanok és antifanok körében.
mi legyen az?
miaza404?
wtfisthe404?
vagy valami más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!