Itt miért hisz mindenki az UFOkban?
Figyelt kérdés
Én nem hiszek bennük de ez magán vélemény! Kérlek magyarázátok, indokoljátok meg mért hisztek! köszi!2011. aug. 12. 07:34
1/25 anonim válasza:
NEm mindenki, csak az ostobábbak hisznek ilyen hülyeségekben.
2/25 The Nobody válasza:
Abban nem hiszek hogy az ufo-k leszállnak a Földre és mindenkit elrabolnak,meg az ufo inváziókban sem, de a Földön kívül biztos van máshol is élet.
3/25 .Anonymus. válasza:
Azért mert már sokmindenki látott.Az én egyik rokonom is látott,és ha idegeneknek nem is,neki hiszek.
4/25 anonim válasza:
Miből értelmezted, hogy itt mindenki hisz az UFOkban? Az ír ide, akinek van véleménye, de attól még nem feltétlenül hisz benne. Én egyszer láttam ufót de az se az vót.
5/25 anonim válasza:
Látod Anonymus nem hisz az idegenekben, csak a rokonokban :-)))))
6/25 anonim válasza:
Mindenki?
AZ Ezotéria rovat a legnagyobb troll-fesztivál az egész GYIK-en. Én is csak röhögni járok ide.
7/25 A kérdező kommentje:
ucso te is? :D
én is! XD
légpacsi! :D
2011. aug. 12. 09:48
9/25 A kérdező kommentje:
szerintem max valami kis élet lehet! máshol azé az elég erös lenne hogy az emberiséghez hasonló kiakult!
2011. aug. 12. 10:22
10/25 The Nobody válasza:
Ha már 1X létrejött létrejöhet máshol is. Az Univerzum végtelen, szóval biztos vannak értelmes lények,de nem hinném hogy meglátogatnának minket,lehet hogy nem is tudnak rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!