Mért mindenki rögtön az UFO-val jön?
Figyelt kérdés
vagyis nem mindenki.. pl úgy hogy kérdezi azt valaki hogy ufo volt? vagy valami ilyesmi és közbe meg csak képzelődőtt vagy ilyesmi..! nem?
bocsi a hibákért!
2011. aug. 17. 14:07
1/8 anonim válasza:
Mert sokkal izgalmasabb azt hinni, hogy valami különlegeset láttunk, és ettől kicsit különlegesnek érezni magunkat... vagy ilyesmi. :)
2/8 anonim válasza:
nem mindenki - én például villamossal jöttem
3/8 A kérdező kommentje:
jah lehet ! :D
"jajj láttam egy ufo-t,nagyon megilyedtem.." XD
közbe meg lehet h csak más volt!!XD pl a műhold!XD
2011. aug. 17. 14:15
4/8 anonim válasza:
Érdekes hogy pont most tetted fel ezt a kérdés mert a tv-ben most nemrég beszéltek róla :)
Csak tippelnek szerintem.Mindenkit érdekel hogy mi lehet az.Ugye az UFO is ismeretlen dolgot jelent.Akiről meg azt hiszed hogy képzelődik nem biztos hogy igaz mert lehet hogy ő tényleg látott valamit.De mivel bizonyítani nem tudja őrültnek nézik.
5/8 anonim válasza:
ha valaki nem tudja, hogy mi volt az, akkor kérdezheti hogy ufo volt-e vagy nem. egyébként az ufo jelentése azonosítatlan repülő tárgy, vagyis ne megy földönkívüliekkel, bár ez manapság összeolvadt. Én az elmúlt hónapokban több gyanús dolgot láttam és nem tudtam megmagyarázni őket
7/8 BlackSword válasza:
Mert az emberiség IQ hányadosa állandó mióta világ a világ, és kicsit sokan vagyunk már, több a selejt...
8/8 anonim válasza:
Te meg mért írsz ide ha nem hiszel bennük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!