Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt miért hisz mindenki az...

Itt miért hisz mindenki az UFOkban?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek bennük de ez magán vélemény! Kérlek magyarázátok, indokoljátok meg mért hisztek! köszi!
2011. aug. 12. 07:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hiszek a földönkívüli létformákban, mert lehetetlen hogy egy ekkora világban csak egyetlen bolygón legyen élet.

Lehetetlen az is, hogy ne menjen végbe több helyen is hasonló vagy eltérő evolúció, így lehetetlen hogy mi legyünk az egyedüli értelmes lények.

2011. aug. 12. 10:32
 12/25 anonim ***** válasza:
biztos van máshol is élet a földön kívül ez lehet. De amilyen ideótaságokat néha ide irkálnak .. hát:D elgondolkozom rajta hogy tényleg ennyi nemnormális ember van vagy csak szórakoznak? "agyleszívás, meg talált magán két horzsolást és biztos hogy az ufók vitték el, meg látott az égen valamit ami furán villogott hááááát biztos hogy azok mi más is lehetne:P amúgy szellemekben hiszek nem vagyok földhözragadt de ezek már inkább nevetségesek.
2011. aug. 12. 10:38
 13/25 .Anonymus. ***** válasza:
Én igenis hiszek az UFO-kban!:)
2011. aug. 12. 11:00
 14/25 Won ***** válasza:

Az emberek vonzódnak az idegen dolgokhoz, a végtelen kíváncsiságuk miatt. Köztük az idegen civilizációkhoz is. Azt képzelni meg szerintem abszurd, hogy a végtelen Univerzumban egyedül mi vagyunkéletre képes lények. Tudom, hogy kicsi a valószínűsége, de akár milyen kicsi is, az a tér végtelensége miatt valahol bejön. És ez csak logikus gondolkodás.

Won

2011. aug. 12. 11:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Földönkívüliek léteznek,ez bizonyított tény.
2011. aug. 12. 12:56
 16/25 anonim ***** válasza:

Az univerzumban biztosan léteznek még más lények is.

De az, hogy repülő csészealjakkal (nem véletlen a megnevezés szerintem) lejönnek a Földre, itt repkednek össze-vissza, meg még embereket is elvisznek hogy a seggükben turkáljanak, sőt, még vissza is hozzák őket, hogy ezt elmesélhessék, na ez, egy irtó nagy hülyeség. (Minden részlete.) Az emberek által használt UfO-kban nem hiszek egyáltalán. Az, hogy mindenki hisz bennük, nem igaz.

2011. aug. 12. 14:51
 17/25 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ! az igaz hogy nagy a tér és tényleg lehet hogy nem vagyunk egyedül de erre az esély nagyon csekély! :) (de megvan!!!)
2011. aug. 12. 15:20
 18/25 Won ***** válasza:
Csekély, de a végtelenben a csekély is teljesen esélyes.
2011. aug. 12. 15:58
 19/25 anonim ***** válasza:
Én abban hiszek, hogy a Földön kívül máshol is kialakulhatott élet, esetleg intelligens életforma is. Abban már nem vagyok biztos, hogy a nagy távolságok miatt el tudnak-e jutni hozzánk, képesek voltak-e olyan technológiát kialakítani, amivel ezt áthidalják. Ezt kevéssé tartom valószínűnek, de azért a lehetőségét nem zárom ki.
2011. aug. 12. 16:10
 20/25 anonim ***** válasza:

ma 10:22

Ezt honnan veszed? Ez még a legnagyobb tudósok sem mernék kijelenteni, annyira kis részét ismerjük a világegyetemnek. Butaság ilyet mondani mindenféle ismeret nélkül. Azt tudjuk, hogy a közvetlen környezetünkben nincs másik Földhöz hasonló bolygó és élet. Na de olyan távolságokban, amiket még csak nem is ismerünk?

Egyáltalán nem elképzelhetetlen.

Csak az kétséges, hogy lesz-e lehetőségünk találkozni is ilyen életformákkal, mint már az előbb is leírtam, a nagy távolság miatt.

2011. aug. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!