Tahó Generális kérdése:
Milyen viccek vannak UFO hívőkről akik hisznek az ufókban?
Figyelt kérdés
Gyűjtsük ki ezeket is. Jöhetnek simán ezotériás viccek is, nem csak ufo hívőkről.2011. jún. 1. 12:39
1/10 anonim válasza:
Nem csak ufo hívőkről? Akkor:
Mi a kör alakú, egy helyben cikázó alakot és méretét változtató UFO jármű?
- Utasszállító repülőgép szkeptikusoknak.
:DDDDDDD :DDDDDDDD B*szki ezen kész voltam
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést pont a másik ellentéteként tettem fel, vagyis ide ne szkeptikus viccek jöjjenek. Ide hívő viccek jöjjenek, de nem feltétlenül ufo hívőkről, hanem lehet szellem, jóslás, Kiszel Tünde vagy akármi hasonló.
2011. jún. 1. 13:07
3/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg egy helyben hogy a viharba lehet cikázni? Ahhoz kéne helyt változtatni.
2011. jún. 1. 13:08
4/10 anonim válasza:
:DDDDDD ilyen viccek nincsenek :DDDDDD
5/10 BlackSword válasza:
-Mi lesz a vérezóból ha eléri az IQ-ja a kettőt???
-Szkeptikus...
6/10 anonim válasza:
BlackSword akkor ezek szerint azért vagy szkeptikus
mert elérte az IQ-d a kettes szintet?
7/10 BlackSword válasza:
Pont erről szól a vicc... És íme, hogy sajnos ez nem vicc, hanem a keserű valóság... Hogy e vérezók IQ-ja tényleg kevesebb, mint kettő... Mert akinek annál több, az már megérti, hogy aki nem ér el egy szintet, az allatta van...
8/10 anonim válasza:
Mért nem játszik az ezoteriás a WOW-al? Mert fél, hogy elvarázsolják.
Tom kicsit fa, de legalább én találtam ki:))
9/10 anonim válasza:
Nem értelek titeket. Kissé logikátlan ugyanis, hogy a kormányok mind a mai napig tagadják az UFO-k létezését, holott halomnyi aktát és jelentést készítenek egy nem létező fogalomról!!!!!!
10/10 anonim válasza:
Hol nem szeret lakni az UFO hívő?
Hát a repülőtér közelében.
(tudom, kicsit gyenge, de hát, ezt nem viccnek szánom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!