Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki nem hisz az UFO ban az...

Aki nem hisz az UFO ban az minek van az UFO témakörben?

Figyelt kérdés

Csak mer sztm az ember általába nem megy olyan témára ami hidegen hadja sőtt idegesíti.De most nem?

Kivéve ha szeret kötekedni!

Mert én se megyek a vallásos témákra hirdetni hogy nincs isten,és nem nevezem őket az utolsó szemétládáknak őket és nem mondom rájuk hogy hülyék azért mert hisznek az istenükben hanem tiszteletben tartom a nézeteiket!Ezek szeint aki ide jön kritizálni minket abban egy csepp kúltúra sincsen, mert leírhatja véleményét addig ok is lenne, de akkor ne úgy hogy azt aki hisz sz UFOk ban azt a földbetiporja és megalázza és az utolsó szemétládának nevezi,hanem emberségesen és kultúráltan mondja el véleményét.De most nem igazam van?

2010. nov. 7. 19:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
37%
De most nem? hadja, sőtt.De most nem igazam van:):):)Ezért járok ide.
2010. nov. 7. 19:10
 2/34 anonim ***** válasza:
57%

Mindenki ott kommentel, ahol akar.

Ha te kérdezel valamit, kíváncsi vagy véleményekre és adott esetben bezsebeled a neked tetszőket, akkor viseld el a neked nem tetszőket is. Így korrekt, nem?

Ha ezzel problémád van, akkor csinálj egy olyan oldalt, ahol kizárólag pozitív kommenteket írhatnak a felhasználók a kérdésekre.

Tudod ez olyan eset, hogy "aki k*rvának megy, ne sírjon, ha b@sszák."

2010. nov. 7. 19:12
 3/34 A kérdező kommentje:

Tudod ez olyan eset, hogy "aki k*rvának megy, ne sírjon, ha b@sszák."

Fúúúúúúúúúúújjjjjjj de egy undorító hasonlatot adtál basszus

Én csak azt mondom hogy adhatnak válaszokat,de azt normálosan úgy hogy ne sértsék meg a kérdező hitét!Hogy szépen beszéljenek és ne csúnyán!Érted?

2010. nov. 7. 19:15
 4/34 anonim ***** válasza:
46%
Ugyan ez megy az asztrológiában is, de hiába fikázzák, valójában Érdekli őket! Ha engem nem érdekel egy témakör, akkor értelem szerűen nem kattintok és olvasgatok ott.
2010. nov. 7. 19:27
 5/34 anonim ***** válasza:
23%

Mert a témák között átjárhatóság van. És mindenki a saját nézetét tartja igaznak, tehát aki az Istent tudja valónak, az mellette kampányol, aki a tudomány lefektetett alapelveit hangsúlyozza, nem meggyőzhető se vallási, se paranormális szempontból, aki pedig hiszi az ezoterikus témában emlegetett lényeket (akár bibliai is lehet, nem feltétlen kell kisajátítani egyiket sem) nem meggyőzhető arról, hogy nincs, rosszul látta, hallucinál, bolond, babonás, stb.

A legviccesebb mindegyik tábor szentül hiszi, hogy neki van igaza, miközben a másik kettőt tudatlannak tartja. És a tudatlanokat a való életre kell nevelni, nem a mesékre.

(Itt a mese az egyéni látásmód által mesének véltre vonatkozik, példával szemléltetve: aki az átkokban, szellemekben, démonidézésben, jóslásban, stb. hisz, a tudomány ezekkel szembeni cáfolatát tartja mesének.)

Szóval ahogy mondtam az embernek szüksége van a mesterséges vitákra, arc és név nélkül, valamint mindegyik tábor szeretné az abszolút elismerést, vagyis a saját igazát a többiekre erőltetni.

2010. nov. 7. 19:36
 6/34 A kérdező kommentje:
De nem értitek mit akarok kérdezni!OK.Az már nem baj hogy válaszol mindenki,igazatok van!De az hogy csúnya szavakat mondanak és ezzel megalázzák a kérzedőket az akkor is kultúrálatlan dolog nem?
2010. nov. 7. 19:40
 7/34 anonim ***** válasza:
39%
meg poén
2010. nov. 7. 19:46
 8/34 anonim ***** válasza:
5%
Bár én hiszek abban, hogy valamiféle földönkívüli életforma létezik, mondjuk atom vagy sejt méretekben,de ezeket az elrablós meg hasonló sztorikat mindig kifigurázom.Ugyanígy a jós, démon,szellem sztorikat is.És élvezem:)De én mindig kulturáltan nyílvánulok meg, akik nem hát ők ilyenek sajnos.Az egyik válaszolónak üzenem, hogy az ÉRDEKLI szó az nem csak azt a jelentést foglalja magában,hogy kedveli a témát.Lásd Vágó István,aki felemeli a szavát az ilyen jósok ellen,de azért mert szerinte népbutítók és nem azért mert érdekli őt a jósok ezoterikus világa(amit ugye el sem hisz).Szóval engem is érdekel ez a téma,csak nem úgy mint titeket.
2010. nov. 7. 19:54
 9/34 anonim ***** válasza:
30%

"Aki nem hisz az UFO ban az minek van az UFO témakörben?"

Aki nehezményezi az INTERNET velejáróit az minek van az INTERNET közelében?

Ha felteszel egy kérdést a vizilovakról, ahhoz gondolom csakis vizilovak válaszolhatnak. Igaz?

Legalább egy szemernyit gondolkozhatnál.

Szomorú lenne, ha te vagy bárki megszabná, hol milyen válaszok szülessenek:

"Te nem hordasz olyan kalapot mint Én, hogy merészelsz választ írni? Te más pártra szavaztál mint Én, te is takarodj, csúnya vagy! Te olyat írsz ami nem tetszik Nekem, jajj tűnj te is a fejemből!!!!!!!!!4!4!!"

Arról nem is beszélve, hogy mint a legtöbb esetben, amit a te fanatista önérzeted kötekedésnek vesz, az MAGA A VÁLASZ.

Olvasd el újra a kérdésed.

Ez is egy válasz.

Ha emiatt elkámpicsorodsz és hisztériás rohamot kapsz, már ne is haragudj, de a te saját magánügyed és szociális nyomorod.

Nem a válaszolók dolga.

2010. nov. 7. 19:54
 10/34 A kérdező kommentje:
Na pont az ilyen válaszokra gondoltam akik ilyen flegmán válaszolnak,akik azt hiszik magukról h szuperzsenik!Mindenki hülye csak ő nem!Pont ezek mint ez az utolsó!
2010. nov. 7. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!