Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki nem hisz az UFO ban az...

Aki nem hisz az UFO ban az minek van az UFO témakörben?

Figyelt kérdés

Csak mer sztm az ember általába nem megy olyan témára ami hidegen hadja sőtt idegesíti.De most nem?

Kivéve ha szeret kötekedni!

Mert én se megyek a vallásos témákra hirdetni hogy nincs isten,és nem nevezem őket az utolsó szemétládáknak őket és nem mondom rájuk hogy hülyék azért mert hisznek az istenükben hanem tiszteletben tartom a nézeteiket!Ezek szeint aki ide jön kritizálni minket abban egy csepp kúltúra sincsen, mert leírhatja véleményét addig ok is lenne, de akkor ne úgy hogy azt aki hisz sz UFOk ban azt a földbetiporja és megalázza és az utolsó szemétládának nevezi,hanem emberségesen és kultúráltan mondja el véleményét.De most nem igazam van?

2010. nov. 7. 19:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%

Mert mindenki azt hiszi neki van igaza.

az UFO-król nem lehet mondani hogy van vagy nincs.

attól hogy nem látjuk nem biztos hogy nincs!

gondolom unatkoznak -_-

2010. nov. 7. 20:02
 12/34 A kérdező kommentje:
De istent sem látták még,akkor oda miért nem mernek menni szemétkedni?Vagy mennek oda is?
2010. nov. 7. 20:05
 13/34 anonim ***** válasza:
50%
Igen én máshol is találkozok ilyenekkel.Sajnos vannak ilyen emberek,de Te is hülye vagy ha ilyen elmebetegekkel foglalkozol.Aki ilyen beteg emberekkel szóbaáll az szintén beteg.
2010. nov. 7. 20:16
 14/34 A kérdező kommentje:
Tééényleg!Akkor nem is válaszolok nekik,mint ha nem is léteznének,vagy olyan leszek mint ők!Igazad van!Had beszéljenek kit érdekel :D max lelesznek pontozva :D huráááááá
2010. nov. 7. 20:21
 15/34 404 ***** válasza:
33%

(norbi88 válasza: Azért mert egy értelmi fogyatékos vagy, és azok is akik ebbe a témakörbe irogatnak.)

Akkor fiam Te is értelmi fogyatékos vagy, mert Te is ide írogatsz :) Haláliak vagytok :)

2010. nov. 7. 20:26
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Akik erre szentelik a legtöbb idejüket, hogy ezoterikus dolgokat olvasnak, és hisznek a jósoknak, meg démonoknak és ez a hitük a mindennapjaik szerves részévé válik, na azok a hülyék.Nem azok(akik közé én is tartozom) akik 1 héten kb 12 percet szentelnek arra, hogy ideírják a véleményüket.És azzal, hogy az egyetlen érvetek, hogy mi is ideírunk, ebből látszik mennyire elhanyagoljátok az agyatok fejlesztését:)
2010. nov. 7. 20:41
 17/34 anonim ***** válasza:
72%

Istenben azért hisznek mert a kereszténységnek meg a vallások azt tanítják hogy van Isten.

Fura Istenben hisznek (ami bizonyítva nincs ennyi erővel vallásos fórumokra írhatnánk hogy hülyék stb...)Ezotériában vagy UFO-ban nem hisznek.

azt mondja mindenki amit a világirányítói

mint birka és a pásztor.

2010. nov. 7. 20:44
 18/34 anonim ***** válasza:
Igen a világ úgy működik ahogy irányítja a kormányzatok.Pontosan!A birkák meg szótfogadnak!
2010. nov. 7. 20:51
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is kérdeztem, csak a mágia témakörrel. Sokan csak szórakozni járnak egyes témakörökbe, és magasról tesznek arra, hogy mást esetleg ezzel megbántanak.
2010. nov. 7. 21:05
 20/34 anonim ***** válasza:
Azt egy szóval se írtam hogy én kivétel lennék :D Szal nemtom mi a gond...
2010. nov. 7. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!