Aki nem hisz az UFO ban az minek van az UFO témakörben?
Csak mer sztm az ember általába nem megy olyan témára ami hidegen hadja sőtt idegesíti.De most nem?
Kivéve ha szeret kötekedni!
Mert én se megyek a vallásos témákra hirdetni hogy nincs isten,és nem nevezem őket az utolsó szemétládáknak őket és nem mondom rájuk hogy hülyék azért mert hisznek az istenükben hanem tiszteletben tartom a nézeteiket!Ezek szeint aki ide jön kritizálni minket abban egy csepp kúltúra sincsen, mert leírhatja véleményét addig ok is lenne, de akkor ne úgy hogy azt aki hisz sz UFOk ban azt a földbetiporja és megalázza és az utolsó szemétládának nevezi,hanem emberségesen és kultúráltan mondja el véleményét.De most nem igazam van?
én nem hiszek az ufókban de érdekesek amiket ideírnak!
ez egy internetes oldal, ami azt jelenti hogy bárki megnézheti!
kicsit hülye kérdés volt de itt a válaszom, elégedj meg vele!
előző vok!
én nem sértegetem azokat akik hisznek az ufókban, értelmesen is el lehet magyarázni a "természetfeletti" dolgokat, logikusan!
az interneten iga bármit irhatnak de ugyanúgy a világban is bármit mondhatnak szóval ott se kéne hinni senkinek se amit mondanak -.-
Az internet az emberiség színvonalát tükrözi :)
am ezt nem sértésnek írtam .én is hiszek benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!