Aki nem hisz az UFO ban az minek van az UFO témakörben?
Figyelt kérdés
Csak mer sztm az ember általába nem megy olyan témára ami hidegen hadja sőtt idegesíti.De most nem?
Kivéve ha szeret kötekedni!
Mert én se megyek a vallásos témákra hirdetni hogy nincs isten,és nem nevezem őket az utolsó szemétládáknak őket és nem mondom rájuk hogy hülyék azért mert hisznek az istenükben hanem tiszteletben tartom a nézeteiket!Ezek szeint aki ide jön kritizálni minket abban egy csepp kúltúra sincsen, mert leírhatja véleményét addig ok is lenne, de akkor ne úgy hogy azt aki hisz sz UFOk ban azt a földbetiporja és megalázza és az utolsó szemétládának nevezi,hanem emberségesen és kultúráltan mondja el véleményét.De most nem igazam van?
hát vannak olyan emberek akik leszarják akiket nem ismernek vagy a környezettet.
vagy ha épp kínos helyzetben van valaki direkt raknak még rá lapáttal(rosszabbítanak helyzetén) ahelyet hogy segítenének.
meg sajnos azt veszem észre hogy pl.: nyomorékokkat bántja a hülye.mert a nyomorék nem tehet róla hogy annak született vagy úgy jöttek a dolgok.
az lenne szeirntem a normális a világban a bunkókat bántanánk(fizikaliag ártó személyeket)
2010. nov. 7. 21:17
22/34 anonim válasza:
Mert mocskok azért!Uncsiznak és ebben élvezetet találnak mások idegesítésében!De nyugi az ilyeneket kidobják erről a honlapról!
2010. nov. 7. 21:27
23/34 anonim válasza:
"Legszebb öröm a káröröm,,
2010. nov. 7. 21:47
24/34 anonim válasza:
egyrészt igen, azért mert unatkozunk. Miért látogatja bárki is ezt az oldalt akinek nincs valami nagyon ki*ba fontos kérdése? mert unatkozik. nincs jobb dolga. szeret a gép előtt ülni és olvasni a többi ember iszonyú nehéz és sokszor megválaszolhatatlan kérdéseit. Aztán lapoz lefelé az oldalon. Meglátja az ezo részleget, és valami felfoghatatlan kérdést. Ettől kíváncsi lesz és rákattint, elolvassa, megpróbálja értelmezi a kérdést, de ő csak értelmetlen kérdéseket lát néhány bugyuta, nem létező szóval amit ugyan csak az unatkozó emberek találtak ki.Aztán ahogy tovább olvassa rájön hogy a kérdező tényleg komolyan gondolja ezt az egészet és ettől ideges lesz a unatkozó hülye-gyerek. Beoltja a kérdezőt, lenyugszik, aztán reménykedig h valaki beleköt a válaszába és még jobban leolthatja a ezo hívőket. Én is ezt szoktam csinálni mikor nagyon unatkozom. De pl vallás topicba is csináltam, csak aztán 1 értelmes ember elmondta miért hisz ezekben a dolgokban és átéreztem a helyzetét ,és rájöttem h olyan helyzetbe én is hasonlóan vélekednék istenről. na ennyit akartam, 54% te meg még mindíg hülye vagy és ne használd az iron man jelet. Lekopik a billentyűrőő a festék.
2010. nov. 7. 21:56
25/34 anonim válasza:
én nem hiszek az ufókban és azért nézem a kommenteket hogy ki mit ír.... attól még senkit sem csúfolok mert valaki hisz valakiben
2010. nov. 7. 22:53
26/34 anonim válasza:
Én hiszek abban, hogy nem csak a Föld az egyetlen bolygó, amin élet van. Ez ugyanis képtelenség. Másik csillagrendszerben lehet élet.
Jó, az amerikai filmekből ismert zöld vagy szürke, nagyszemű űrlények nekem is erősek.
2010. nov. 8. 08:15
27/34 anonim válasza:
Ez jó kérdés én is már feltettem a kérdést és olyan válaszokat kaptam hogy te hülye vagy meg tudatlan. Vannak dolgok amiben az ember hisz , egy másik élet , egy másik világ amit nem ismerünk , és ez a világ lenyűgöz abban amit magában rejt, ez ugyan olyan dolog mint amikor a középkorban hajóra szálltak az emberek gyarmatosítani hogy egy új dolgot találjanak fel. A itt nem érdeklődő vagy nem szemlélve és tudás szomját jön oltani az minek ír ide? Én is szoktam hülyéskedni bevallom de mindig elolvasom mindenki komentáját és elolvasom azt , és ha érdekességet találok arra írok.
Kedves aranyos csilla már elolvastam és válaszoltam rá :) de tudod mit találkoznák veled szívesen de csak egy beszélgetésre ha gondolod? de ha messze laksz akkor nem :) én komárom eszergom megyében lakok te?
2010. nov. 8. 22:50
30/34 anonim válasza:
A magam nevében azt tudom mondani, hogy abszolút elfogadhatónak tartom, hogy a világegyetemben legyen máshol is élet. Viszont szánalmasan rossznak tartom azokat a sztereotípiákat, amik körüllengik ezt a témát az emberek részéről.
Tehát én elhiszem, hogy lehet, de nem abban a formában, ahogy egymást majmolva írogatják.
Nem is beszélve ezekről a hülye, emberei betűkből álló megnevezésekről, hogy kraiaxok, meg plejádok, meg gujmánok.
Ilyet én is kitalálhatok: nordakumiak, kotnotterátok, taktazungik, antlakókuszok. Na???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!