Hisz valaki 404-ben?
Amúgy bárki akármit mond, nem változtat a tényen , hogy én és könyvmoly látta.
Am bocsi Tomasz , hogy alkoholistának mondtalak. Nem így akartam írni... Vagy éppen nem pont így :). MÉg egyszer bocsi.
ŐŐŐ. A lényeg hogy mi láthattuk. És fantasztikus volt. Nem tudom mit mondhatnák még. A lényeg, hogy én láttam. Nem is bánom hogy mások nem láthatják. Ez van, amúgy sem hisztek nekünk.
A gamma sugarak pedig igazak voltak, azzal csalják ide az idegeneket. ... SZóval értitek , legalábbis az érti aki már olvasta a beszámolómat ezekről a dolgokról.
Kedves eizo.
Te is csak úgy tudtál hozzászólni ehhez a témához, hogy valakinek beszólsz. Ha ilyen retardált noob vagy, akkor ott van neked a napiszar, na ott tényleg beszólogatnak az emberek. De lehet, hogy csak itt mersz ilyeneket csinálni, mert itt általában értelmes emberek vannak. Jah, és honnan veszed, hogy régebb óta van neted, mint nekem? Szerintem egy kezdő is találkozik a 404-es hibaüzenettel. Ilyet csak 1 fiatal gyerekecske mondana, hogy menőbb legyen. :)
Tudatlanságodból beszólni a másiknak a legrosszabb. De éld csak az életed, amíg tudod, mert ha ilyen leszel, akkor szerintem a 18-at sem töltöd be. Amúgy azt nem értem, hogy mikor copy-ztad az időt, hogy mikor írtam az előző hsz-em, akkor érdekes módon kissé több szóközt tettél az 1-nél. Ha nem tudsz 1 Enter-t nyomni, akkor érdekes, hogy neted hamarabb lehetett, mint géped. Mert írni azt tuti, hogy nem te tanultál meg. Ha meg unalmasnak tartod, akkor egyáltalán mért néztél bele a 404-es témába, s mért olvastad el? Hiszen senki nem kényszerített rá.
Ntes.
404 erre válaszolnál? Köszi!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..
Egyrészt már lejárattátok magatokat, amikor azt írtátok hogy biztosan láttátok hogy a beffőttes üvegben volt a fej, mivel abban nem férne bele, max egy hobbit ufó feje :D
Másrészt lehetett egy torz gyerek feje is, aki fejlődési rendellenességekkel született és amiből van fennt neten elég. harmadrészt pedig simán csinálhatta 404 gumiból, mint a köve is az gyurmailin.
404 hülyeségeket beszél amit buták vesznek be. Azt írta hogy Lumbuláni királysággal teremtett kapcsolatot valami 100 trillió fényévre, de hogyan lehetne egy földönkívüli civilizáció Királyság ? Tőlünk tanulták ? Ott is Királyok vannak ? :D Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!