Mi lehet ez? Látott már valaki ilyesmit?
Oké, megfürödtem, hajat mostam, kimentem megint a töksötétbe hátra a kertbe majdbeszartam, majdmegfagytam, majdnem seggre estem a hóban, elnéztem keletre, délre, északra, nyugatra és rohadtul nem látok semmi szokatlant, maximum a szomszédokat, akik már azt nézik, hogy mit rohangálok ki ennyit. :D De kezd leszállni a köd, úgyhogy lehet, hogy már nem is fogok látni. :(
Úgy látszik, vagy én kerültem át valamelyik másik dimenzióba, vagy mindenki más. :D
Ha valakinek sikerül fotót készíteni rakja már fel légyszi, hagy lássam én is!
20:40
Azért vizesen ne ess seggre a hóban,annyit nem ér:)De ha nem látod,majd küldjük neked fénypostán.:D
20:40
Akkor tényleg nem haladt semennyit, a Föld forog. De ez attól is függ ugye, milyen messzire van. Ha csillag, akkor ez természetes. Ha nem az, akkor nem tudom.
Somogy megyében lakom!
Én is, mind az előttem szóló mindenfele néztem, de semmi szokatlant nem láttam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!