Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-hívők! Meg tudtok győzni,...

UFO-hívők! Meg tudtok győzni, hogy léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Pontosítok, mert a címsávban csak röviden lehet megfogalmazni a kérdést. Nem a földönkívüli értelmes lények létezésének valószínűségéről kérek számításokat.

Meg tudtok győzni, hogy földönkívüli/idegen lények jártak már a Földön, vagy legalábbis van/volt valamilyen kapcsolata velük az emberiségnek? Úgy vettem észre, nagyon sokan hisznek ebben, a környezetemben is van ilyen ember. Én nem zárkózom el a lehetőségtől, de bizonyítékot nem látok rá, nekem az nem elég, hogy "akormánymegazefbiák elhallgattya", de hinni akarok :)

Igen, tudom, hogy az UFO eredetileg azonosítatlan repülő tárgyat jelent, de a köznyelvben a földönkívüli szinonimájaként terjedt el, úgyhogy én is ilyen értelemben használtam. (Rövid és érthető, ha téves is).

Mellőzzük az egyszavas, odavetett válaszokat, köszönöm! :)

2020. máj. 25. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 A kérdező kommentje:

79.

Mindenekelőtt köszönöm, hogy időt szántál a válaszadásra.

Nem tudtam eldönteni, mennyire vegyem ezeket magamra:

"De ez a második téma már tényleg mélyreható kutatómunkát igényel. Akik az UFO témában azt várják hogy mások győzzék meg, kutató munka terén számukra mondanom se kell hogy vicc kategória velük szóba állni a témában. Vallás, történelmi dokumentációk, és mérföldekkel több, több éves kutatómunka."

"Jogos kérni meggyőző kiindulási alapokat. Másokat kérni hogy helyettünk kutassanak viszont nem. Ezek mind közvetett és nem közvetlen bizonyítékok."

A kérdésem megfogalmazása alapján úgy érzem, ezt nekem (is) szántad, ezért röviden tiszáznám.

Sok kérdéses dolog van a világban, aminek lehetőségeinkhez mérten utána lehet járni. Az internet részben meg is könnyíti nekünk ezt. Így például véleményt kérhetsz másoktól egy adott témában anonim módon az interneten, amiben te nem vagy jártas. Jól látod, mondjuk úgy "kiinduló alapokat" szerettem volna kérni, és linkeltél is nekem használható dolgokat, köszönöm. De "mélyreható kutatómunkát" egyrészt nem fogok a semmibe elkezdeni (ha átböngészem a net összes ufós blogját találomra, azzal még minőségi tudást nem szerzek), másrészt időm sincs olyan mélységekben ezzel foglalkozni. Szeretek olvasni, így is rengeteg más témában benne vagyok már, és emellett még a szakomhoz kötődő irodalmat sem árt néha tanulmányoznom. Ez nem panaszkodás, ezzel rengetegen így vannak. Ezért én nem érzem jogosnak bárkin számonkérni, ha kicsit tájékozódni szeretne.

Ha nem nekem szántad, akkor tárgytalan :)

2020. jún. 16. 20:08
 82/82 anonim válasza:

Az univerzum hatalmas!(végtelen),én nem hinném hogy ebben a végtelen univerzumban mi vagyunk az eggyetlenek!

Más bolygón is van élet.

2020. júl. 1. 22:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!