Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-hívők! Meg tudtok győzni,...

UFO-hívők! Meg tudtok győzni, hogy léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Pontosítok, mert a címsávban csak röviden lehet megfogalmazni a kérdést. Nem a földönkívüli értelmes lények létezésének valószínűségéről kérek számításokat.

Meg tudtok győzni, hogy földönkívüli/idegen lények jártak már a Földön, vagy legalábbis van/volt valamilyen kapcsolata velük az emberiségnek? Úgy vettem észre, nagyon sokan hisznek ebben, a környezetemben is van ilyen ember. Én nem zárkózom el a lehetőségtől, de bizonyítékot nem látok rá, nekem az nem elég, hogy "akormánymegazefbiák elhallgattya", de hinni akarok :)

Igen, tudom, hogy az UFO eredetileg azonosítatlan repülő tárgyat jelent, de a köznyelvben a földönkívüli szinonimájaként terjedt el, úgyhogy én is ilyen értelemben használtam. (Rövid és érthető, ha téves is).

Mellőzzük az egyszavas, odavetett válaszokat, köszönöm! :)

2020. máj. 25. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
Mármint az univerzumban.. sorry elírtam
2020. máj. 29. 11:14
 72/82 anonim ***** válasza:

"Szó szerint LEHETETLEN hogy csak mi legyünk..."

Matematikailag ez nem lehetetlen, csak nagyon kicsi az esélye, hogy csak mi lennénk.

Ahogy annak is van egy borzasztó kicsi esélye, hogy 100 milliárdból egyszer sem dobok hatos egy hatoldalú dobókockával.

Azonban a 6-os dobás esélyei könnyen kiszámíthatók és nem is nagyon sokon múlnak. A földönkívüliek tekintetében ott a gond, hogy az élet kialakulásának pontos feltételei még nem ismertek. Ha nincs sok különleges feltétele, akkor az univerzum valószínűleg hemzseg az élettől, bár erre eddig még nem találtunk bizonyítékot.

Ha azonban ezek a feltételek számosak, netán elképesztő sok feltétel együttállásának köszönhetők csak, akkor annak az esélye is magasabb, hogy teljesen egyedül vagyunk.

2020. máj. 29. 14:36
 73/82 A kérdező kommentje:
Nekem erről a lumbulábis dologról a Monty Python "Biggus Dickus" jelenete ugrott be :D
2020. máj. 29. 23:22
 74/82 A kérdező kommentje:
69-es ne haragudj, de egyrészt nagyon hosszú amit bemásoltál, másrészt utánanéztem, és a szerzője (akinek vagy húsz írói álneve van) ha nem tévedek, egy szcientológus. Már bocs, de előbb olvasom végig balról jobbra-fejjel lefele a Mormon könyvét, mint hogy egy betűt elolvassak egy fanatikus nyomi szcientológustól. Hubbard-tól már ne idézz semmit ha kérhetem.
2020. máj. 29. 23:46
 75/82 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember csak akkor hisz jol benne hogyha lat egyet addig En se hittem annyira ameddig nem lattam es szerintem ha majd egy igazi UFOt fogsz latni nem kell teged meggyőzni :)
2020. jún. 12. 09:38
 76/82 anonim ***** válasza:
65%

Nasca több ezer éves múmiák (a kis szürkék, reptiliánok)

https://www.youtube.com/watch?v=9bK3JHexjqQ

Nyújtott koponyák és múmiák akiket istenként imádott sok kultúra a föld különböző pontjain

[link]

A DNS teszt eredményei

[link]

Egyik sem hamisítvány, kutatók és tudósok vizsgálták. Ez alapján nem csak hogy léteznek de köztünk is éltek. Múzeumokban ezek a leletek ki vannak állítva.

És még pár érdekesség

https://www.youtube.com/watch?v=y47sh_iXpik

https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0

2020. jún. 13. 22:28
 77/82 Wadmalac ***** válasza:

Kár, hogy az idokjelei cikk linkjei a thetruthwins és ancientorogins, két tipikus ezós-ufós oldal cikkeire mutatnak, továbbiakban sincs semmi valódi tudományos publikációra mutató link, nem hogy a DNS elemzés eredményének hiteles publikációjára, másra sem.

Szóval az információnak NINCS semmi hiteles forrása.

2020. jún. 15. 14:18
 78/82 A kérdező kommentje:

76.

Lehet, hogy hosszabban reagálok még, a két nagyobb lélegzetvételű filmet még nem volt időm megnézni egyelőre. Azt viszont nem értem, az elején miért linkeltél egy spanyol nyelvű videot, angol felirat nélkül? Miből feltételezed, hogy beszélek spanyolul? :)

2020. jún. 15. 14:58
 79/82 anonim ***** válasza:

A legtöbb dokumentum a témában főleg angol nyelvű.

Indexelek külön a háromujjú perui múmiákról is egy cikket. Az idokjelei cikk ami hasonló múmiákkal foglalkozik másik és angol oldalakon is megtalálható. Nagyjából át van fordítva magyarra.

[link]

Érdemes ezt a filmet is megnézni szakértők beszélnek benne. De ezt szkeptikusan kezelni.

https://www.youtube.com/watch?v=pkb9QQJvc8A

https://www.youtube.com/watch?v=nH3VFxLafOU

Ezt a második videót érdemes megnézni. Volt róla egy dokumentum film. Ott elmondták hogy Ausztrália felett pont egy katonai kutatólétesítmény felett járt a műhold. És hogy az objektum olyan gyorsulásba kezdett amit mai tudásunk szerint egy előlény nem élne túl. A légierőnek sok felvétele van. Vannak olyanok is amit tömegek sokasága látott. Nem természetes jelenségek.

Ez a dolog olyan ami hitelesebbnek hangzik annak több oldalon érdemes utána járni. Történelmi, vallási, elbeszélések, dokumentum filmek alapján összeáll egy kép. Nagy probléma hogy hírnév, pénz, feltűnési viszketegség stb végett egy nagyon manipulált téma. Vannak oldalak ezós és napi UFO amik lejáratják a témát.

Az én véleményem hogy biztos hogy léteznek. Szilárdan azt mondani hogy márpedig nem hülyeség lenne. Nem kell több éves kutatómunka sem hozzá. Túl sok a hiteles bizonyíték. A történelemben is nagyon sok utalás van földönkívüliekre. Aki ezek sokasága tényében egyértelműen kijelenti hogy márpedig nem ott nemérdemes vele foglalkozni. Jogos kérni meggyőző kiindulási alapokat. Másokat kérni hogy helyettünk kutassanak viszont nem. Ezek mind közvetett és nem közvetlen bizonyítékok.

Ha valaki érdekesebb témát akar. Vizsgálja meg a túlvilági léttel (reinkarnáció) foglalkozó dokumentumokat, vallásokat és a két dolog összefüggéseit.

Első olvasmányként, nem szakirodalom de nagyon elgondolkodtató és a témába vág. Eredeti angol nyelven. A legjobban körül ír egy túlságosan is lehetséges elméleti opciót. Aki kutat az emberiség egyik legfontosabb kérdése a túlvilág.

1947 Roswell ALIEN INTERVIEW : Matilda O'Donnell MacElroy 2008 író Lawrence R. Spencer

[link]

Sci-fi létére túlságosan is lehetséges opció. De ez a második téma már tényleg mélyreható kutatómunkát igényel. Akik az UFO témában azt várják hogy mások győzzék meg, kutató munka terén számukra mondanom se kell hogy vicc kategória velük szóba állni a témában. Vallás, történelmi dokumentációk, és mérföldekkel több, több éves kutatómunka. Ehhez vegyük hozzá hogy aki nem ért egy egyszerű angolt sem az el van veszve. És szkeptikusként jogosan lehet mondani hogy amilyen szemüveg van rajtunk úgy látjuk a dolgokat.

2020. jún. 16. 16:22
 80/82 anonim ***** válasza:

Ez is eredeti felvétel, nem hamisítvány. A szovjetek készítették, vizsgálták kutatók a film eredetiségét. A becsapósott objektum és a boncolásos videó a hosszú újjú szürke kicsi lényről egy filmtekercsekből való.

https://www.youtube.com/watch?v=V-IabBvMfhI

A Szverdlovszki törpe Wiki

[link]

2020. jún. 16. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!