Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek a földönk...

Szerintetek léteznek a földönkívüliek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Z8eYnHncMZA

Eléggé elgondolkodtam rajta, és szerintetek lehetséges ez? Én szerintem léteznek földönkívüliek, és nektek mi a véleményetek erről?

2018. okt. 29. 09:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%

A szokásos nagy semmi. Fotók, amiken nem lehet kivenni semmit, alá nem támasztott legendák, senki által nem látott állítólagos videók stb-stb.

Amúgy az esetek egy része kíséreit járművekel, illetve a nagyhatalmak egymás elleni kémkedésével simán magyarázható.

2018. okt. 29. 10:04
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez így nem tudományos kérdés.
2018. okt. 29. 10:49
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Igen.

Nem, nem elgondolkodtató. Hatásvadász clickbait.

2018. okt. 29. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
17%

Igen léteznek földönkivüliek meg földönbelüliek

Csak vigyázz a Reptoidok meg ne találjanak de ha van a közeledben N-ufó akkor biztonságban vagy legalábbis a Reptoidoktol mert az N-ufo szét hülyerögög az fix

2018. okt. 29. 14:26
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Feltétlenül szükséges ezt naponta háromszor megkérdezni?
2018. okt. 30. 12:12
 6/17 anonim ***** válasza:
48%

Léteznek, létezhetnek.

De nincsenek itt vagy nem vesszük észre, hogy ott vannak, mert a létezésük formája lehetséges, hogy a miénktől annyira eltérő, hogy nem fogjuk fel.

Felteszem, hogy egy csótány sem fogja fel, ha egy kísérleteznek vele egy számára természetes környezetben.

2018. okt. 30. 16:25
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Kíváncsi volnék, hogyan egyeztetik ezt össze a minden összeesküvést hívők azzal, hogy nincs is Hold, mert lapos a Föld, és így ugyebár ad sohasem jártunk a Holdon.

Most akkor mégis volt Holdra szállás? :)

2018. okt. 30. 16:34
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha 40 éve kérdezted volna ezt, a válaszom igen lett volna. Akkor ugyanis még hittem az állítólagos bizonyítékoknak, fotóknak, stb. Azóta hatalmasat fejlődött a technika, és még az éhező etiópok is olyan telefonokkal császkálnak, ami 50 méterről kivehető képet készít a bolha fa5zán nőtt pattanásról. A cáfolhatatlan bizonyítékok azonban valahogy elmaradtak. Nincs egyetlen valamirevaló fotó sem, amire azt mondanám, hogy ez már valami.
2018. okt. 30. 18:59
 9/17 anonim ***** válasza:
45%

Igen, tudom, hogy léteznek földönkívüliek.

Aki ezt vaskalaposan elutasítja, az nagyon begyöpösödött.

2018. okt. 31. 12:27
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
A Világegyetem mérete és a logika alapján határozottan kijelenthető: igenis léteznek földönkívüliek, sőt, értelemesebbek is, mint mi, emberek (ha ezt nehéz is elfogadni).
2018. nov. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!