Szerintetek léteznek a földönkívüliek?
https://www.youtube.com/watch?v=Z8eYnHncMZA
Eléggé elgondolkodtam rajta, és szerintetek lehetséges ez? Én szerintem léteznek földönkívüliek, és nektek mi a véleményetek erről?
A szokásos nagy semmi. Fotók, amiken nem lehet kivenni semmit, alá nem támasztott legendák, senki által nem látott állítólagos videók stb-stb.
Amúgy az esetek egy része kíséreit járművekel, illetve a nagyhatalmak egymás elleni kémkedésével simán magyarázható.
Igen.
Nem, nem elgondolkodtató. Hatásvadász clickbait.
Igen léteznek földönkivüliek meg földönbelüliek
Csak vigyázz a Reptoidok meg ne találjanak de ha van a közeledben N-ufó akkor biztonságban vagy legalábbis a Reptoidoktol mert az N-ufo szét hülyerögög az fix
Léteznek, létezhetnek.
De nincsenek itt vagy nem vesszük észre, hogy ott vannak, mert a létezésük formája lehetséges, hogy a miénktől annyira eltérő, hogy nem fogjuk fel.
Felteszem, hogy egy csótány sem fogja fel, ha egy kísérleteznek vele egy számára természetes környezetben.
Kíváncsi volnék, hogyan egyeztetik ezt össze a minden összeesküvést hívők azzal, hogy nincs is Hold, mert lapos a Föld, és így ugyebár ad sohasem jártunk a Holdon.
Most akkor mégis volt Holdra szállás? :)
Igen, tudom, hogy léteznek földönkívüliek.
Aki ezt vaskalaposan elutasítja, az nagyon begyöpösödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!