Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek a földönk...

Szerintetek léteznek a földönkívüliek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Z8eYnHncMZA

Eléggé elgondolkodtam rajta, és szerintetek lehetséges ez? Én szerintem léteznek földönkívüliek, és nektek mi a véleményetek erről?

2018. okt. 29. 09:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
...mármint igen jó eséllyel léteznek, és könnyen lehet, hogy nálunk sokkal értelmesebbek IS vannak.
2018. nov. 1. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Azonban bakteriális életforma szinte biztos, hogy hemzseg az univerzumban
2018. nov. 1. 18:11
 13/17 anonim válasza:
Matematika esélye van.
2018. nov. 4. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Először is szerintem az univerzumot nem technológiai és űrutazó életformák nagy csoportja teszi ki. Éppen ellenkezőleg.

Rengeteg alsóbbrendű életforma létezhet, és el tudom képzelni azt hogy mi egyfajta rafinált kísérlet részese vagyunk itt hogy el tudunk e érni önállóan egy olyat szintet amivel meghódítjuk a világot és megértjük önmagunkat amibe kerültünk s azzá válhatunk aki teremtett minket. Minket ezért csak megfigyelnek de nem avatkozhatnak be, kizárólag vészhelyzet esetén mint például a hidegháború elején 1947-es években és túl.

2018. nov. 13. 04:11
 15/17 anonim válasza:

Szerintem elég lehangoló belegondolni abba hogy az egész univerzumban ami tele van több milliárd galaxissal csillagokkal és bolygókkal és csak ezen az egy aprócska sárbolygón alakult ki az élet!

Én ezt nem tudom elhinni és elfogadni!

Amúgy szerintem a kormányok azért titkolják még mindig az Idegenek létezését mert ha napvilágra kerülni hogy IGEN léteznek és talán ismétlem talán a történelmünkbe és vallásunkba is beleszóltak (akarva vagy akaratlanul) akkor a jelenlegi teljes társadalmunk összeomlana!

Egyházak dőlnének össze és kellene vissza fizetniük a pénzt amit adóként fizettek nekik!

Ha tetszik ha nem a legnagyobb reccsenés az emberiségben a vallások megbukása okozná!

Mert abban a pillanatban megbukna az összes vallás alapja ami istenekről szól! Vagy nem bukna meg csak kiderülne hogy pl Jézus egy hibrid lény volt

2018. nov. 17. 21:07
 16/17 anonim válasza:
Utolsó, téged Erich Von Däniken és a Biblia (pontosabban Illés és Ezékiel) győzött meg? :) Mert egyébként e 3 ember az, aki eddig elbírt bizonytalanítani, az ilyen és ehhez hasonló videók, képek, rossz minőségű felvételek csak nevetségessé teszik ezt az egészet. Én keresztény katolikus vagyok, de az én vallásomat nem döntené meg, csak bizonyítást nyerne, hogy létezik/létezett Isten. Attól még maga a vallás egy iránymutatás, hogyan éld az életed, nem áll vagy bukik azon, hogy az Istened létezik/létezett-e vagy sem. A vallás több Istentől való félelemtől. Akinek csak ennyit jelent, az szomorú, tisztelet a kivételnek, de őket ált. a templomban találod!
2018. nov. 28. 07:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy videó a témában. (A sok közül)

[link]

2018. nov. 28. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!