Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-hívők! Meg tudtok győzni,...

UFO-hívők! Meg tudtok győzni, hogy léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Pontosítok, mert a címsávban csak röviden lehet megfogalmazni a kérdést. Nem a földönkívüli értelmes lények létezésének valószínűségéről kérek számításokat.

Meg tudtok győzni, hogy földönkívüli/idegen lények jártak már a Földön, vagy legalábbis van/volt valamilyen kapcsolata velük az emberiségnek? Úgy vettem észre, nagyon sokan hisznek ebben, a környezetemben is van ilyen ember. Én nem zárkózom el a lehetőségtől, de bizonyítékot nem látok rá, nekem az nem elég, hogy "akormánymegazefbiák elhallgattya", de hinni akarok :)

Igen, tudom, hogy az UFO eredetileg azonosítatlan repülő tárgyat jelent, de a köznyelvben a földönkívüli szinonimájaként terjedt el, úgyhogy én is ilyen értelemben használtam. (Rövid és érthető, ha téves is).

Mellőzzük az egyszavas, odavetett válaszokat, köszönöm! :)

2020. máj. 25. 16:50
A kérdező szavazást indított:
Nem hiszek bennük, nem vagyok UFO-hívő, csak idetévedtem (nem hagyott itt választ)
Hiszek benne, de nem tudlak meggyőzni, mert túl sötétnek tartalak
Hiszek bennük, és eléd tárom a meggyőző bizonyítékokat, amelyeket ismerek:
44 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
76%

A bizonyiték mi magunk vagyunk

Ha mi létezünk ebben az univerzumban akkor ennyi erővel létezhet egy másik faj másik bolygón

Nem hiszek ufókban (bár van sok meggyőző riport), ha fel akarnák venni a kapcsolatot már felvették volna velünk

2020. máj. 25. 17:02
 2/82 anonim ***** válasza:
35%

Nem hiszem, hogy teged barmivel is meg lehetne gyozni.

Az emberi ego olyan, hogy inkabb hazugsagban el, minthogy beismerje, hogy tevedett, nagy altalanossagban.

Engem nem is erdekel, hogy te hiszel benne vagy sem.

2020. máj. 25. 20:09
 3/82 A kérdező kommentje:

"Kedves" második hozzászóló!

Komolyan nem értem, miért nem lehet bunkóság nélkül leírni egy választ, biztosan beletörnének az ujjaid, de ennél nagyobb örömed ne is legyen :) Hanem azt mondd már el nekem légyszíves, hogy 1. miben tévedek, ha nem fogalmaztam meg konkrét állítást a kérdésemben, 2. miből gondolod, hogy "hazugságban élek", és 3., minek írkálsz, ha téged állítólag "nem érdeel" a dolog? Ami nem érdekel, azzal nem foglalkozol.

Valahogy elkerülte a figyelmedet, hogy a kérdés célja épp az lett volna, hogy aki ismeri a vonatkozó irodalmat, az állítólagos bizonyítékokat, az érthetően leírja egy laikus számára. De az, hogy te 0 érvvel csak személyeskedésre voltál képes azt mutatja, hogy te magad se ismersz ilyeneket.

2020. máj. 25. 20:14
 4/82 anonim ***** válasza:
46%

#1 A mi létezésünk nem bizonyíték. Csak azért mert egy bizonyos dolog létezik még nem jelenti azt hogy egy másik is. Pl. azért mert léteznek jegesmedvék, az még nem bizonyíték arra hogy léteznénekek sivatagi medvék ugye?

#2 Pont hogy itt az ezotéria hívei olyanok hogy nem képesek elfogadni ha valami szilárd bizonyítékot hozunk föl azellen hogy miért nincs értelme az adott témának.

Pl. sokan azt hiszik hogy idegenek építették a piramisokat csak azért mert ők nem képesek felfogni agyilag hogy régen igen is lehetséges volt ilyen épületeket építeni.

Vagy sokszor van hogy beszélgetek egy ezotéria hívővel és kérdezgetem hogy "na ezt meg azt a dolgot amit 100%-ig biztosra tudod hogy úgy van mivel tudod bizonyítani?" és nem kapok több választ vagy hisztit kapok hogy "hát van bizonyíték csak nem találom a linket" meg "nem kell neked bizonyítanom semmit én tudom hogy így van és kész"

Az igazi oka annak hogy nem tudjátok meggyőzni a kérdezőt (és bármilyen értelmes embert) arról hogy léteznek földönkívüliek, az az hogy ti sem tudjátok biztosra mert nektek sincs semmi bizonyítékotok.

2020. máj. 25. 20:19
 5/82 anonim ***** válasza:
54%

"UFO-hívők! Meg tudtok győzni, hogy léteznek földönkívüliek?"

A kerdes magaert beszel!

Kb felhivas vitara. Mindegy.

egy Google kereses megadja a valaszokat amiket keresel.

Ha tenyleg valaszokat keresnel amugy, akkor tuti nem itt tenned, hanem a megfelelo helyeken. Es bocs, de nem fogom leirni. Keress ra.

"Az emberi ego olyan, hogy inkabb hazugsagban el, minthogy beismerje, hogy tevedett, nagy altalanossagban." Ez meg nem szemelyeskedes volt, hanem egy Mark Twain idezet.

2020. máj. 25. 20:21
 6/82 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kulturált választ, 3.

Az az igazság pedig, hogy őszintén tettem fel a kérdést, kíváncsiságból. Nagyon meglepődtem ezen a bunkó stíluson, amit a második hozott.

2020. máj. 25. 20:24
 7/82 A kérdező kommentje:

5.

De rendes vagy, köszi, keressek rá, nekem eszembe nem jutott :) Csak tudod Manyi néni "ufo-szenzacio-titkos-rejtelyek.weboldala.blogspot.akarmi" típusú weblapokon kívül egyebet nem találok, és bocsáss meg, ha fenntartom magamnak a jogot arra, hogy nem egy hivatkozásokat nélkülöző szenzációhajhász kis blogbejegyzés alapján építem fel a tudásomat.

"Kb felhivas vitara. Mindegy."

Nem, nem az, ugyanis én nem állítottam, hogy cáfolni tudnám, ha valamit felhoznátok. De nem hoztatok fel semmit. Egyébként pedig a vita nem egyenlő a provokációval, sem a veszekedéssel, lehet(ne) civilizáltan is vitázni, de azt a te-félék ellehetetlenítik sajnos, már megbocsáss.

"Ha tenyleg valaszokat keresnel amugy, akkor tuti nem itt tenned, hanem a megfelelo helyeken"

Brilliáns logika! Szóval ha kíváncsi vagyok valamire részleteiben, akkor ne azoktól kérdezzem, akik nálam jóval több időt töltöttek ezek tanulmányozásával! :) Legalább azt áruld már el - ha nem derogál -, hogy mik azok a "megfelelő helyek"? Áruld el nekem, "hitetlen" gyaur maradi tudatlan akárminek, aminek egy kérdés alapján tartasz! :)

2020. máj. 25. 20:29
 8/82 anonim ***** válasza:
65%

Már késő van, fáradt vagyok, és rengeteg dolgot lehet írni, ami egy kellően nyitott érdeklődő számára meggyőző lehet. A kérdésed gondolom arról szól, hogy voltak-e már itt a Földön.

De én annak ellenére, hogy a hozzáállásodban látok némi alázatot és őszinte érdeklődést a téma iránt, valahogy mégis úgy érzem én is a kérdésed megfogalmazásából, hogy túl erős benned a kételkedés ahhoz, hogy meg lehessen győzni. De bár tévednék ebben a tekintetben.

Hogyha teszem azt, leírnék valami konkrét dolgot, témát, akkor jó eséllyel úgy reagálnál rá, hogy "ez nem bizonyíték, ezt biztosan csak kitalálták", meg ilyen dolgok. Szerintem fel kell nőni ehhez a témához, kellő nyitottság kell hozzá, ami alatt persze nem azt értem, hogy mindent kapásból el kell hinni.

2020. máj. 26. 00:29
 9/82 A kérdező kommentje:

Kedves 8.!

Köszönöm a normális hangnemet. (Mondjuk sajnálatos, hogy ezen az oldalon lassan külön kell kérni/megköszönni.)

Sajnos úgy látom, nagyon félre lett értve a kérdésem. Abszolút nyitottan állok hozzá, nincsenek előítéleteim. Nagyon régóta foglalkoztat a téma, sok elmélet kering UFO-találkozásokról, ezeket szerettem volna megismerni valamilyen hiteles forrásból. A hitelességnek persze sok kritériuma lehet, tudom.

"Hogyha teszem azt, leírnék valami konkrét dolgot, témát, akkor jó eséllyel úgy reagálnál rá, hogy..."

Ezt nem tudhatod, ne ítélkezz előre :) Nyugodtan írj konkrétumot, azt ígérem, hogy nem fogok belekötni, de ha lesz észrevételem/ellenvetésem, akkor azt természetesen, megosztom. Úgy vélem, többek közt erre (is) való ez a fórum, vagyis eszmecserére. (Ha valamiről nem lehet vitatkozni, az már régen rossz).

Természetesen azért tettem fel a kérdést, mert érdekel, nem gondoltam volna, hogy ez meglepő dolog itt a gyakorin :)

2020. máj. 26. 00:44
 10/82 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem vannak ufók.
2020. máj. 26. 03:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!