Valakinek sikerült már?
Hello!
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már azt, hogy az ajtaja elé lisztet szór éjszakára, hogy megtudja, van-e ott szellem/mert ugye akkor a lábnyoma ott marad/. De persze úgy, hogy senki ne tudjon belelépni, csak ha pl.egy szellem van a szobában.
Próbáltátok már? És láttatok valamit?
Vagy esetleg más módon megbizonyosodtatok róla, hogy egy szellem van nálatok?
Légyszi, csak olyanok írjanak, akik hisznek a szellemekben, és akik tapasztaltak már ilyet!
Köszi!
Mi már táborban idéztünk szellemet, meg hullákat, de nem volt semmi. Aztán beijesztettük a többieket, hogy néhányunkat megszállt egy szellem(The grudge). Ezt persze néhányan véresen komolynak hitték! De szerencsére elhitték utána, hogy csak hülyeség volt. De aztán alig mertünk éjszakánként aludni és csak felkapcsolt lámpánál, világos színű tárgyak nélkül és teljesen lehúzott redőnnyel mertünk aludni (nehogy valaki benézzen). Aztán megint szellemet idéztünk (mindig nappal)és nem történt semmi. Nem tűntek el dolgok. Viszont (1 hétig tartott a tábor)napok alatt 17-ből 7-en megbetegedtek! Volt akinek kificamodott a bokája, akinek meghúzódott a lába, gyomor rontásuk volt. Én is idéztem néhányszor (Nem hittem benne)
De nekem nem lett semmi bajom! Viszont a barátnőimet sorra érték a gondok. Ráadásul volt aki tök jól volt és 10 perc múlva 39 fokos láza volt!!!! Egyszer hülyeségből az egyik lány teljesen fehérbe öltözve beült a szekrénybe.
Amikor az egyik lány benézett nem látta !! Egyátalán nem látszott!! Gondolom egy szellem volt velünk. Így visszagondolva elég rémisztő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!