Valakinek sikerült már?
Hello!
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már azt, hogy az ajtaja elé lisztet szór éjszakára, hogy megtudja, van-e ott szellem/mert ugye akkor a lábnyoma ott marad/. De persze úgy, hogy senki ne tudjon belelépni, csak ha pl.egy szellem van a szobában.
Próbáltátok már? És láttatok valamit?
Vagy esetleg más módon megbizonyosodtatok róla, hogy egy szellem van nálatok?
Légyszi, csak olyanok írjanak, akik hisznek a szellemekben, és akik tapasztaltak már ilyet!
Köszi!
Bocs, élek, csak rossz volt a net.
A sókörös próbálkozáskor nem jelent meg.Érdekes....
Amikor megpróbáltam sókör nélkül,nappal, akkor sem jelent meg.
De amikor este bementem a szobába, kinyitotttam a szekrényt, majd becsuktam, akkor hívás nélkül megjelent./a tükör a szekrényen van/
Nagyon megijedtem.....mondtam neki, hogy menjen el, és csak akkor jöjjön, amikor hívom. Akkor megint csinált egy olyan furcsa kézmozdulatot, mintha ki akarna nyúlni. Többször megpróbált "kijönni", és eközben én folyton mondtam, hogy menjen el. És aztán eltört a tükör. Nem viccelek! És olyan, mintha belülről próbálta volna kitörni valaki, mert kicsit kifelé nyomodott az üveg.
Most mit csináljak???
Jaj, köszönöm!:)
Talán el kéne köszönni tőle, vagy nem tudom. Megköszönni, hogy itt volt, és közölni, hogy mostantól már nem fogom hívni, vagy valami.
Szerintem ma este elköszönök tőle.
Zárd be a tükörbe:
Ha teljesen megjelenik benne, és már nem változik a képe, ő van benne teljesen,( véletlen se maradjon a te arcod a tükörben, miközben még változik , mert akkor nem sikerül a dolog, sőt! Bajok lehetnek! Tehát ne túl korán!) akkor simán koppintsd el a gyertyát. Onnantól tényleg kénytelen lesz válaszokat adni és nem fog tudni zaklatni.
jujj*.*gecc...még eltört a tükör:O..
ezdurvaa..:O:/
ez kajak veszélyes lehet..márnemvicc..:o
vigyázzmagadra..
bátorvagy*-*
sok sikert hogy eltudd küldeni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!