Valakinek sikerült már?
Hello!
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már azt, hogy az ajtaja elé lisztet szór éjszakára, hogy megtudja, van-e ott szellem/mert ugye akkor a lábnyoma ott marad/. De persze úgy, hogy senki ne tudjon belelépni, csak ha pl.egy szellem van a szobában.
Próbáltátok már? És láttatok valamit?
Vagy esetleg más módon megbizonyosodtatok róla, hogy egy szellem van nálatok?
Légyszi, csak olyanok írjanak, akik hisznek a szellemekben, és akik tapasztaltak már ilyet!
Köszi!
NEM MEGY EL! Megidéztem, megköszöntem, hogy itt volt, és szépen, udvariasan elküldtem, de nem ment el! Ott maradt a tükörben /egy másik, nem a törött/, és megmutatta az arcát!
Kb.25,max. 30 lehet,ovális arc, kis szem.Többet nem tudtam kivenni, mert azért még homályos volt. És mosolygott! Aztán eltűnt, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem örökre. Még jó, hogy csak tükörbe idéztem, és nem tükör nélkül, mert szerintem akkor már durvábbak lennének a dolgok. Na jó, szerzek egy kis kézi tükröt, és bezárom oda. De ezt hogy lehet? Mit mondjak?
Ja, éjszakára le szoktam takarni a tükröt egy lepedővel, tehát nem tudom,hogy éjszaka is meg szokott-e jelenni, de reggelre mindig leesik a lepedő./ablakok csukva, lepedő rendesen odarögzítve, 2 szögre van akasztva+ blue tech/
Legalább mosolygott...
De azért szerintem megérne egy imát. Hátha...
Amint megjelenik a tükörben, gyorsan koppintsd el a gyertyát.
Azért fontos, hogy az arcod már ne változzon, miközben ugye megjelenik, ez a kísérő jelenség, mielőtt őt látnád, mert úgy tartják, hogy azok a torz vonások megmaradnak rajta.
Ilyenkor az átjáró a tükör és másvilág közt hirtelen bezárul, és nem fog tudni eltűnni.
bocsi!!!!! ma reggelre lett újra jó a net, nem tudjuk, miért romlott el...
szellemügyben:elküldtem, elment. elvileg. kb. 3 nappal azután, hogy elküldtem, csináltam egy érdekes fotót egy ágyamon ülő homályos alakról, de amúgy ennyi.
hmm..érdekelne a kép.nem másolod be?:)
feltöltöd ide: www.kepfeltoltes.hu és bemásolod..????
bocsi, nem tudom, mert csak telefonos felvétel, a telefonomhoz meg eltűnt az usb, ráadásul a net is le van tiltva róla, úgyhogy nem igazán tudom sehogy sem feltenni.:D
Viszont találtam a neten egy, a szellememhez hasonló képet:
Ez nem az én szellemem, hanem kb. így nézett ki, csak az arca homályosabb volt.
Próbálok keresni valamilyen lehetőséget, hogy feltegyem. Vagy megpróbálok majd fényképezőgéppel fotózni a szobámban, hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!