Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakinek sikerült már?

Valakinek sikerült már?

Figyelt kérdés

Hello!

Arra lennék kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már azt, hogy az ajtaja elé lisztet szór éjszakára, hogy megtudja, van-e ott szellem/mert ugye akkor a lábnyoma ott marad/. De persze úgy, hogy senki ne tudjon belelépni, csak ha pl.egy szellem van a szobában.

Próbáltátok már? És láttatok valamit?

Vagy esetleg más módon megbizonyosodtatok róla, hogy egy szellem van nálatok?

Légyszi, csak olyanok írjanak, akik hisznek a szellemekben, és akik tapasztaltak már ilyet!

Köszi!

2010. máj. 25. 17:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim válasza:
Okés. Kíváncsian várunk!
2010. máj. 30. 16:27
 32/66 anonim válasza:
Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Fiú/Lány?
2010. máj. 30. 19:03
 33/66 A kérdező kommentje:

Na hello!

Tegnap este megint megcsináltam azt, amit a múltkor,de most felírtam a tükörre lemosható filccel,hogy igen és nem.Amikor megjelent,arra kértem, hogy áljon az alá a szó alá, ami a válasz, vagy mutasson rá, ha tud.Most is ott volt egy homályos alak, és kérdezgettem tőle, pl: fiú,vagy lány stb, de nem reagált, csak állt előttem a tükörben....megint kezdett változni a szobában a hőmérsékelt, csak nem hideg, hanem meleg lett.

Vittem magammal hőmérőt, és 10 perc alatt 18 fokról 27-re emelkedett a hőmérsékelt. Megint megpróbáltam kérdezgetni eldöntendő kérdéseket, de nem reagált. Aztán megkértem, hogy mutassa meg az arcát. Azt nem tette, viszont annyit sikerült megfigyelnem a hosszú hajon kívül, hogy szoknya/ruha van rajta, tehát valószínűleg nő.

Mondtam neki, hogy köszönöm, hogy itt volt,és kértem, hogy menjem el, mert már kezdtem rosszul érezni magam a jelenléte, és a hőmérséklet miatt is, ami a 15. percre 30 fokra emelkedett. De nem ment el. Megmozdította a kezét, és olyasmi mozdulatot tett, mintha át akarna nyúlni a tükrön, vagy nem tudom.

Aztán kialudt a gyertya, és teljes sötétség lett.

Na, ennél a pontnál rohantam a villanyhoz, felkapcsoltam, és szerencsére már nem volt ott.

Megnéztem, hogy nem vette-e valaki fel a fűtést, de nem.

Azt hiszem, ennyi elég is volt. Bár jó lett volna többet is megtudni. Még holnap este utoljára megpróbálom, hátha. De ma inkább tartok egy kis pihenőt...

16 vagyok, és lány.Ja, és nem vagyok drogos(:D), vagy beteg (agyi, lelki betegségre gondolok), mert már anyum is tapasztalt különböző furcsaságokat (mozgó tárgyak, bekapcsolódó tv), de azt mondta, addig nem zavarja, amíg nem tesz kárt senkiben/semmiben.

Na, mit gondoltok, folytassam a próbálokozást, vagy ne?

2010. máj. 30. 19:28
 34/66 anonim válasza:

folytasd engem is érdekelne...csak én túl beszari vagyok egy ijenhez :/XDXD

L/14

2010. máj. 30. 20:54
 35/66 anonim válasza:

Szia. Én is kíváncsi lennék a folytatásra, de én inkább azt mondom, hogy hagyd abba. Mert lehet, h nem nagyon örül neki, hogy így hívogatod. Ha nem válaszol semmilyen kérdésre, akkor szerintem nincs értelme.Vagyis nem tudom... De ha már a tükrön keresztül érted nyúlt, akkor huh... Akkor inkább hagyjad, mert kitudja, hogy legközelebb mi lesz.

De rád van bízva, hogy mit csinálsz. Én a helyedben abbahagynám. Esetleg kérd meg szépen, h ne mozgasson tárgyakat, vagy valami ilyesmi. Hátha utána izé...Szóval érted. Csak nagyon szépen kérjed, nehogy magadra haragítsd. :)

Szóval 100 szónak is 1 a vége: Én abbahagynám. De ahogy gondolod. Ha akarod, még folytathatod, kérdezgetheted, vagy esetleg megkéred őt, h izé. Na légy jó. :)

2010. máj. 31. 11:15
 36/66 anonim ***** válasza:

Kreatív vagy :D Jó ötlet volt a felírás.

Az meglep, hogy feléd nyúlt, mert ilyen helyzetben elvileg nem tud hatni rád..

Esetleg azt próbálhatod meg, hogy a tükör köré, esetleg magad köré is sókört húzol. Azon nem tudnak átjönni.

2010. máj. 31. 13:21
 37/66 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ma este utoljára megpróbálom...túl kíváncsi vagyok!:)

Kipróbálom a sókört, holnap írok, hogy mi lett!

2010. máj. 31. 18:31
 38/66 anonim válasza:
élsz még?:O..
2010. jún. 2. 08:12
 39/66 anonim ***** válasza:

Közben én is próbálkoztam, de hiába várakoztam és szólítottam, nem jelent meg senki.

Legközelebb majd szakszerű vezetéssel próbálom meg,hátha valamit elügyetlenkedtem, mert elvileg senki nem paráztatja csak úgy be magát, megérzi az ember ha nincs rendben valami.

2010. jún. 2. 09:05
 40/66 anonim válasza:
Ajj, annyira várom, hogy írjál már! Remélem, minden okés... Kíváncsian várjuk a válaszod.
2010. jún. 2. 11:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!