Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakinek sikerült már?

Valakinek sikerült már?

Figyelt kérdés

Hello!

Arra lennék kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már azt, hogy az ajtaja elé lisztet szór éjszakára, hogy megtudja, van-e ott szellem/mert ugye akkor a lábnyoma ott marad/. De persze úgy, hogy senki ne tudjon belelépni, csak ha pl.egy szellem van a szobában.

Próbáltátok már? És láttatok valamit?

Vagy esetleg más módon megbizonyosodtatok róla, hogy egy szellem van nálatok?

Légyszi, csak olyanok írjanak, akik hisznek a szellemekben, és akik tapasztaltak már ilyet!

Köszi!

2010. máj. 25. 17:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim válasza:

énis szurkolok^^

és várom a válaszodat...

2010. máj. 28. 22:16
 22/66 A kérdező kommentje:

A francba, hogy megijedtem......

Odamentem egy gyertyával a szobámba lévő tükörhöz, és azt mondtam, hogy ha van itt valaki, akkor jelenjen meg a tükörben, mert tudni szeretném, hogy ki az. Jó, vártam. Nem történt semmi. Mégegyszer elmondtam....megint semmi. Már el akartam menni, amikor egy homályos alak jelent meg a tükörben.Hátranéztem, de ott nem volt semmi,csak a tükörben. Már baromira féltem, de nem akartam abbahagyni.Megkérdeztem, hogy kicsoda, mióta van itt stb. De nem válaszolt, viszont olyan baromi hideg lett a szobában, hogy azt hittem, megfagyok. Nem mondott semmit, csak tisztult az alakja, de csak annyit láttam, hogy hosszú haja van. Aztán kezdett melegedni a szoba, az alak meg eltűnt. Ezután megköszöntem, hogy itt volt, és elmentem a tükörtől. Aztán reggel megnéztem a lisztet, mert ma éjszakára is kinn hagytam, és volt benne egy lábnyom. de csak egy. És nem lehet, hogy valaki bejött a szobámba, mert szóltam a szüleimnek, hogy ezt kipróbálom, még az ajtót is bezártam. Aztán még amikor félálomban voltam, akkor mintha láttam volna egy homályos alakot az ajtóm előtt, bár azt valószínűleg csak képzeltem. Úrísten, nagyon megijedtem.....de legalább még élek!:)

De ez azért akkor is durva....

Véleményeket kérnék!

2010. máj. 29. 07:02
 23/66 anonim ***** válasza:

Hű bátor vagy!Én biztos nem mertem volna megtenni főleg nem egyedül.........a hőmérséklet változás a homályos alak,a lábnyom.........már biztos lehetsz benne hogy van még ott valaki.....mert anya mindig mindent megakar magyarázni,ha elmesélek neki egy-két dolgot, de ezt már biztos nem tudná megmagyarázni.........amúgy én egyszer megakartam próbálni a barátnőmmel az egyik szellemidézést!már felírtuk a betűket ott volt a pohár hogy tudjon az a szellem üzenni hoztuk egy érmét hogy a szellem ne legyen gonosz stb.stb. de még így se mertük megtenni nemhogy egyedül......egyébként (bár sokak szerint ez felelőtlenség meg szakember kell meg ilyenek),de ha ilyen merész lennék én megpróbálnám "vele" felvenni a kapcsolatot,beszélni,hogy mért van itt......

Amúgy én már láttam szellemet......(nem tükörben)és nagyon megijedtem,de azóta volt már hogy elegem volt(szinte megőrültem nem hagyott/hagytak békén)és elkeezdtem kiabálni asszem valami olyasmit hogy "szálljatok már le rólam ,én úgyis erősebb vagyok már nem félek tőletek szóval akármit tehettek már nem tudtok megijeszteni" meg ilyesmit szóval teljesen őrült lettem!

Aztán nagyon sokáig semmi nem történt és azóta is "csak" annyi hogy mikor a telómat késő este beállítottam fotózásra(sötét volt)akkor hirtelen egy fény suhant el, meg zenehallgatás közben eltorzult a hang...más nem volt pedig bevallom őszintén mostmár úgy gondolom,hogy szívesen beszélnék velük/vele.....

2010. máj. 29. 10:21
 24/66 anonim válasza:
uhh..ez télleg félelmetes lehetett..xd..énse mertem volna az tuti..huh..xd
2010. máj. 29. 11:57
 25/66 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy tényleg fel kéne vele venni a kapcsolatot valahogy.

De egyedül nem merem megcsinálni. Már így is nagyon megijedtem!

De szerintem maradok a tükrös megoldásnál, hátha valami rosszindulatú szellem, s akkor bánthat. Ma este megint megpróbálom....talán.....nem tudom:)

Bár lehet, hogy inkább akkor, amikor még világos van, mert sötétban mostmár tuti félnék.

És mit tegyek, ha rosszindulatú?

2010. máj. 29. 12:18
 26/66 anonim válasza:

Nem semmi...

Én befostam volna, az 100. :D Bátor vagy,hallod-e...

Majd írj a fejleményekről, mert kíváncsi vagyok. :) Aztán csak óvatosan.

2010. máj. 29. 17:38
 27/66 anonim ***** válasza:

No, örülök is a sikeres kísérletnek, és nem is. Valahol reméltem, hogy nem fogsz látni semmit, de most már legalább bizonyos, hogy van valaki ott veletek.

Elviekben ha elküldöd, akkor nem fog előbújni és zaklatni többé, és a tükrön keresztül, ha újra próbálkozol, igyekezz megtudni, miért jött, mit akar, még ha első alkalommal ezt nem i sikerült. Mivel te irányítod a folyamatot, ha úgy kívánod, akár kényszerítheted is a válaszra, vagy elzavarhatod.

Sok szellemlény van, akik ha érzékelik, hogy valaki foglalkozik velük, megjelenik, úgyhogy akár több látogatód is lehet, de mindet el lehet zavarni, vagy máskorra visszarendelni.

Nem egy közülük, nem szellemek hanem egyéb lények, akár alkut is megpróbálhatnak felajánlani. Ez esetben nagyon óvatosan!!! Mindenképpen igyekezz megtudni minden lehetséges dolgot előtte, mert nem jó ha meglepetést okoznak.

Félelmet ne lássanak rajtad, ha erősebbnek tűnsz náluk, erősebb is vagy, néhány lénynél pedig dominál az erő. Ennyiből jó a kíváncsiságod. Erőt meríthetsz belőle.

Ha a hosszú hajon kívül valami konkrétumot is megtudsz róla, nyomozz kicsit utána, főleg ha nem szellem, hanem egyéb lény. Démonok esetén ( kétlem hogy az lenne) a hagyományaik ismerete életet menthet. Szó szerint.

Sok sikert a kísérlethez.

Amint szerzek gyufát, és egyedül maradok, én is próbálkozom majd ezzel, mert az utóbbi időben nyugtalanító a szobám. Azt hiszem azzal hogy válaszolgatok sokaknak, még a fekete mágusoknak is a kérdéseire, valami felfigyelt rám. Ez lehet a sikolyszerű hangok ( nem konkrét sikolyok, csak olyan száraz, fordított fékcsikorgás-féle) és egyéb különös dolgok hátterében.

Szellemidézgetések és egyéb szellemlényekkel való munkák sajnálatos hátulütője, hogyha látod őket, látnak téged. Ne ijesszen meg ez, a legtöbb lény figyelemre sem méltatja a próbálkozókat :)

Ezért van az, hogy ha démont emlegetsz, megjelenik bár a hívásra, de távozik is rögtön, ha nincs semmi cél..

2010. máj. 29. 17:39
 28/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Utolsónak: Neked is sok sikert a kísérlethez!Aztán majd írd le, hogy mi történt!

Én is megpróbálom mégegyszer, hátha ki tudok szedni belőle valamit....és megpróbálom jobban megfigyelni, hátha felismerek benne egy rokont, vagy valaki ismerőst.

Most picit nyugodtabban állok hozzá.Azt hiszem.

Na, megint szurkoljatok!:D Holnap beszámolok.

2010. máj. 29. 19:13
 29/66 anonim válasza:
Na... élsz még?
2010. máj. 30. 12:13
 30/66 A kérdező kommentje:

Hello!

Igen. Élek. De rohadtul megijedtem.Estefele írok még, csak most nincs időm.

2010. máj. 30. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!