Valakinek sikerült már?
Hello!
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki kipróbálta-e már azt, hogy az ajtaja elé lisztet szór éjszakára, hogy megtudja, van-e ott szellem/mert ugye akkor a lábnyoma ott marad/. De persze úgy, hogy senki ne tudjon belelépni, csak ha pl.egy szellem van a szobában.
Próbáltátok már? És láttatok valamit?
Vagy esetleg más módon megbizonyosodtatok róla, hogy egy szellem van nálatok?
Légyszi, csak olyanok írjanak, akik hisznek a szellemekben, és akik tapasztaltak már ilyet!
Köszi!
Ilyeneket még nem próbáltam,de már voltak ilyen dolgaim......Most csak a rövidet írom le:
-Az én ágyam olyan kinyithatós,hogy majdnem a földre fekszek ha kinyitom,és aludtam már majdnem (keresztbe és az ajtót pont nem láttam)mikor éreztem hogy a szivacs az ágyamon lesüpped,pont úgy mintha valaki a hátam mögé lépett volna,de nem volt ott senki!
Egyébként én nagyon hiszek bennük, mert már láttam is és úgy gondolom ha valaki nem hisz bennük az még oké de akkor legalább ne szórakozzanak ezzel, mert nem tudják milyen érzés az, ha akaratuk ellenére is történnek dolgok!!!!!!!!!Elég ijesztő!!!!!
Az egy lány szelleme volt. Ilyenkor be kell hunyni a szemed, és hagyni, hogy franciásan kielégítsen. (NEM szabad közben kinyitni a szemed!) Ekkor megtörik az átok, a lány testet ölt, és a világ legcsodálatosabb nője lesz életed végéig a párod.
(Ez egy ismert történet, nem tudom, hol olvastam, de nagyon aranyos.)
Hú, milyen humoros válaszolók vannak.:D
Na, se baj, majd én kipróbálom. De ha reggel egy pata lesz a lisztben, hát akkor nagyon be fogok tojni....XD
Ja, am kösz, a normálos válaszokat!:)
patás ördög? :D Többféle démon is lehetett, mint amilyen Lamia :D
Ha szellemre gyanakszol, egyszerűbb tükörbe idézned gyertyafénynél. Mivel nem tulajdonképpeni idézés, nem kell aggódnod, a folyamatot te irányítod, te vetsz véget neki, és lényegében a tükör csak a kapcsolatot hozza létre, hogy szólhasson hozzád.
Oh, köszi!
Bár szerintem ezt azért félek egyedül megcsinálni......:)
Na jó, ma este megcsinálom, és ha nem nyír ki egy galád szellem, akkor beszámolok a történtekről:.:)
a tükörből nem fog tudni hatni rád :)
Ilyen esetben nem, de azért sok sikert a kísérlethez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!