Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.
Mi lehet ez?:(
Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(
És ez megy most ebben a pillanatban is.
Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?
És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.
Már nem bírom.:(
2010. máj. 8. 21:17
61/129 anonim válasza:
hát képzelőerő az van benned elmehetnél valami írónak vagy költőnek!de az is igaz hogyha a hülyeség fájna ordibálnál!!!
62/129 anonim válasza:
Ez nem a humor kategória!Miért itt kell poénkodni?!Nem értem,hogy a modik miért nem szedik le ezt a kérdést,vagy legalább áttehetnék a humor kategóriába!
63/129 A kérdező kommentje:
Most viccet félretéve: Normális az, ha hirtelen lehűlt a szobám hőmérséklete?
Az előbbi valóban kamu volt, azért is tettem ki mosolyjelet.
2010. máj. 8. 22:47
64/129 anonim válasza:
nemnormális! rádküldtem Allah-ot ő csinálta
65/129 anonim válasza:
Kérdező: Támogatlak abban,hogy meg kell értetni az itteni felhasználókkal,hogy ebben a témakörben mindenféle elmebeteg a hülye kérdéseit teszi fel,a jó szándékú,segítőkész emberek segítenek neki,a majom meg csak röhög rajtuk. Szóval szerintem ez egy jó ötlet volt.
66/129 anonim válasza:
Akkor remélem hogy az ördög lesz az és megbäsz téged
67/129 anonim válasza:
ez igaz de az mégiscsak átba**ás szal azért mágis sajnálom akik bedőlnek neki
68/129 anonim válasza:
nah mivan kérdező hogylehet hogy nemis válaszolsz ilyen sokáig??
69/129 anonim válasza:
szuszogás?
A szüleid kurnak benne
70/129 anonim válasza:
Sajnos benne van, hogy kamu is lehet, mint minden másban ami itt van fent a gyakori kérdésen, hiszen nem tudhatjuk biztosan, hogy igaz e amit ír a másik. Viszont azért akin tudok segítek. Ha kamu úgy is csak röhög egyet ha nem meg talán adtam egy jó tanácsot. Ennél nem tudok jobbat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!