Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 anonim ***** válasza:
75%
Van még egy megoldás a macskák a szellemek félnek a mcskáktol de még a kutyáktol is mert a macskák az alvilág örei és a macskák elgergetik öket :D téleg
2010. máj. 9. 19:52
 92/129 anonim ***** válasza:
gondolhatam volna hogy hazutc :( nem volt szép egyébként léteznek ilyen dolgok a vicceden kivül is én már találkoztam szellemekkel .....
2010. máj. 9. 19:58
 93/129 A kérdező kommentje:

Ezennel a megbékélés érdekében szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki áldozatául esett sikertelennek bizonyult szándékomnak.

Amit írtam, azt azonban fenntartom.

Egyébként pedig már elhalkulhatna az a hozzászóló, aki már jó ideje itt duzzog.

2010. máj. 9. 20:06
 94/129 anonim ***** válasza:
hány éves vagy???
2010. máj. 9. 21:27
 95/129 anonim ***** válasza:
43%

hát b+...arra nem gondolsz h. ha ezek után valaki meghall valamit a szekrényből sikítani fog? -.-" hü.lye segg. én pl.: vagy képzelődtem vagy a kutyusom kaparászott de hallottam valamit és úgy megijedtem h. sikítva kiugrottam az ablakon..és ha eltöröm a lábam?-.-" az miattad lett volna.

13/L

csá.

2010. máj. 10. 11:09
 96/129 A kérdező kommentje:

"vagy képzelődtem vagy a kutyusom kaparászott de hallottam valamit és úgy megijedtem h. sikítva kiugrottam az ablakon.."

Ezt ugye nem mondod komolyan? :)

2010. máj. 10. 11:27
 97/129 A kérdező kommentje:

Egyébként egy óra sem telt a kérdésem feltevésétől számítva akkor, amikor bevallottam, hogy kamu az egész.

De neked ezen idő alatt már volt időd ennyire beparázni?

2010. máj. 10. 11:30
 98/129 anonim ***** válasza:
43%
igen volt ugyanis kiskoromban láttam szellemet és hiszek bennük.. lehet hívni a diliházat.. de neked.és igaz h. kiugrottam .-.-"
2010. máj. 10. 11:32
 99/129 A kérdező kommentje:

Két dolgot is beláthatnál ezen esetben. Főleg úgy, hogy magad is átélted.

1 - Az, hogy miben hiszel, befolyásolja azt, hogy milyen hangokra figyelsz oda betegesen, hogy milyen olyan dolgokat vélsz érzékelni, amik nincsenek is. Egyszerűen az, hogy miben hiszel, eldönti, hogy miket vélsz tapasztalni.

2 - Nem tesz jót neked ilyenek olvasása, ahogy sok más befolyásolható embernek sem.

2010. máj. 10. 11:38
 100/129 anonim ***** válasza:
43%

miben hiszek? én nem hiszem én tudom h. léteznek.

mert ha nem akkor anyu is és a nagyis is és én is bekattantunk.ahha persze. 5 éves voltam amikor anyukám régen meghalt kutyája elöttem állt és én megsimogattam.

honnan tudom h. halott volt? az élő kutyáknak nem üresség van a szemükben.

csá: Noksi.az aki majdnem eltörte a lábát miattad..-.-"

2010. máj. 10. 11:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!