Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.
Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.
Mi lehet ez?:(
Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(
És ez megy most ebben a pillanatban is.
Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?
És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.
Már nem bírom.:(
Ezennel a megbékélés érdekében szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki áldozatául esett sikertelennek bizonyult szándékomnak.
Amit írtam, azt azonban fenntartom.
Egyébként pedig már elhalkulhatna az a hozzászóló, aki már jó ideje itt duzzog.
hát b+...arra nem gondolsz h. ha ezek után valaki meghall valamit a szekrényből sikítani fog? -.-" hü.lye segg. én pl.: vagy képzelődtem vagy a kutyusom kaparászott de hallottam valamit és úgy megijedtem h. sikítva kiugrottam az ablakon..és ha eltöröm a lábam?-.-" az miattad lett volna.
13/L
csá.
"vagy képzelődtem vagy a kutyusom kaparászott de hallottam valamit és úgy megijedtem h. sikítva kiugrottam az ablakon.."
Ezt ugye nem mondod komolyan? :)
Egyébként egy óra sem telt a kérdésem feltevésétől számítva akkor, amikor bevallottam, hogy kamu az egész.
De neked ezen idő alatt már volt időd ennyire beparázni?
Két dolgot is beláthatnál ezen esetben. Főleg úgy, hogy magad is átélted.
1 - Az, hogy miben hiszel, befolyásolja azt, hogy milyen hangokra figyelsz oda betegesen, hogy milyen olyan dolgokat vélsz érzékelni, amik nincsenek is. Egyszerűen az, hogy miben hiszel, eldönti, hogy miket vélsz tapasztalni.
2 - Nem tesz jót neked ilyenek olvasása, ahogy sok más befolyásolható embernek sem.
miben hiszek? én nem hiszem én tudom h. léteznek.
mert ha nem akkor anyu is és a nagyis is és én is bekattantunk.ahha persze. 5 éves voltam amikor anyukám régen meghalt kutyája elöttem állt és én megsimogattam.
honnan tudom h. halott volt? az élő kutyáknak nem üresség van a szemükben.
csá: Noksi.az aki majdnem eltörte a lábát miattad..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!