Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.
Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.
Mi lehet ez?:(
Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(
És ez megy most ebben a pillanatban is.
Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?
És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.
Már nem bírom.:(
Kérdező!
Én elhiszem hogy szuszog szekrény!!!!!
Nekem is szuszogtak a szekrények 3-4 évig, ezért is írom neked, mert én is hasonló esetben szenvedtem évekig!
KAMU VAGY NEM KAMU, IGENIS SZUSZOGHAT A SZEKRÉNY!!!!
Nem kell szellemekre gondolni, én is azt hittem, hogy megkísértettek a démonok, de nem ez volt. Évekig hallottam a furcsa zajokat én is nyitogattam a szekrényeket, ajtót és ablakot, benéztem az ágy alá.
Aztán egyre sűrübben és gyakrabban hallottam, már az iskolában is!
Egyszer egyik este is zajokat hallottam, süstörgést erős ssssss-t. Aztán felkeltem az ágyból, és kimentem a folyosónk felé, mert onnan jött. aztán összeestem.
Legközelebb már annyira emlékszem, hogy világos van, csempék mindenhol és emberek vesznek körül. Az ügyeleten vagyok!
Megvizsgáltak, semmi. Aztán mondták a szüleim, hogy hallucinációim vannak (amit persze senki más nem tudott előtte, csak a szüleim) és csináltak egy agyi CT-t vagy mit, amin átvizsgálták az agyamat.
És kiderült, hogy az agyam egyik oldalán egy jóindulatú daganat volt, ami nyomta az idegeket.
Megműtöttek, hazavittek később és azóta sem szuszognak a szekrények.....
Szóval én ajánlok egy vizsgálatot (ha tényleg igaz a dolog).
Ez nem csak kamu lehet hanem igazság is:
okozhatják:
-drogok
-idegrenszeri sérülés
-agyi daganatok
-pszichológiai problémák
Igen.
Ha nem egészen érted, hogy mi, olvasd el a hozzászólásodat...
Bár aki képes ilyen hozzászólást kipréselni magából, az valószínűleg nem veszi észre...
Miért ő nem szuszoghat csak te?
mit képzelsz magadról? :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!