Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 anonim ***** válasza:
Szerintem faszú van benne,az szuszog :)
2010. aug. 23. 22:14
 122/129 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!

Én elhiszem hogy szuszog szekrény!!!!!

Nekem is szuszogtak a szekrények 3-4 évig, ezért is írom neked, mert én is hasonló esetben szenvedtem évekig!

KAMU VAGY NEM KAMU, IGENIS SZUSZOGHAT A SZEKRÉNY!!!!

Nem kell szellemekre gondolni, én is azt hittem, hogy megkísértettek a démonok, de nem ez volt. Évekig hallottam a furcsa zajokat én is nyitogattam a szekrényeket, ajtót és ablakot, benéztem az ágy alá.

Aztán egyre sűrübben és gyakrabban hallottam, már az iskolában is!

Egyszer egyik este is zajokat hallottam, süstörgést erős ssssss-t. Aztán felkeltem az ágyból, és kimentem a folyosónk felé, mert onnan jött. aztán összeestem.

Legközelebb már annyira emlékszem, hogy világos van, csempék mindenhol és emberek vesznek körül. Az ügyeleten vagyok!

Megvizsgáltak, semmi. Aztán mondták a szüleim, hogy hallucinációim vannak (amit persze senki más nem tudott előtte, csak a szüleim) és csináltak egy agyi CT-t vagy mit, amin átvizsgálták az agyamat.

És kiderült, hogy az agyam egyik oldalán egy jóindulatú daganat volt, ami nyomta az idegeket.

Megműtöttek, hazavittek később és azóta sem szuszognak a szekrények.....

Szóval én ajánlok egy vizsgálatot (ha tényleg igaz a dolog).

Ez nem csak kamu lehet hanem igazság is:

okozhatják:

-drogok

-idegrenszeri sérülés

-agyi daganatok

-pszichológiai problémák

2010. szept. 1. 17:34
 123/129 anonim ***** válasza:
xD
2010. szept. 1. 22:09
 124/129 Lííí válasza:
81%
Itt az a szomorú,hogy ha igaz,akkor segítséget kellene nyújtani,ha kitalálta akkor is.Nem veszekedni,mint mindenhol.Ő arra volt kiváncsi,ilyen problémánál ki segítene,vagy másik esetben is.De így a válaszokat olvasva,nem tudja az ember,hogy valaki segít,vagy gúnyolódik,ezért,ha személyesen beszélgetsz,belenézel az illető szemébe,ez úgy hiteles.Mindenkinek a maga problámája nehéz,de ha nem is akarja,hogy segítsenek,akkor is jól esik neki legalább egy jó szó,egy jó válasz,egy kicsike öszinte mosoly.A szeretet mindig segít,a mosoly mindig erőt ad,az viszont igaz,hogy a gondjaidat,mégis magad oldod meg.Legyen szép napotok,molyogjatok,ha nehéz is.
2010. szept. 2. 10:10
 125/129 knakx ***** válasza:
100%
az ezoteria olyan menu pont ahol azok az emberek kerdezhetenek/valaszolhatnak a kerdesekre akik segitsegre szorulnak vagy segitseget akarnak nyujtani nem vetem el azt az tenyt is akik csak azert jonek fel hogy masokat megszegyenitsenek/meggyalazanak az idiota beszolasaikal de azt is elarulom hogy en gyulolom ezeket az embereket azkikide jarnak azok megprobalnak segiteni egymasnak (legalabis egy resze) es te ezekbol az emberekbol uzol gunyt komojan mondom undorodok toled
2010. szept. 2. 11:34
 126/129 A kérdező kommentje:
:)
2010. szept. 2. 11:40
 127/129 knakx ***** válasza:
vicces mi???
2010. szept. 3. 09:30
 128/129 A kérdező kommentje:

Igen.

Ha nem egészen érted, hogy mi, olvasd el a hozzászólásodat...

Bár aki képes ilyen hozzászólást kipréselni magából, az valószínűleg nem veszi észre...

2010. szept. 3. 09:50
 129/129 anonim ***** válasza:

Miért ő nem szuszoghat csak te?

mit képzelsz magadról? :@

2010. szept. 3. 17:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!