Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.
Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.
Mi lehet ez?:(
Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(
És ez megy most ebben a pillanatban is.
Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?
És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.
Már nem bírom.:(
nem válaszoltál valamelyik kérdezö kérdésére:D
hányéves is vagy te,pontosan?
amúgy,de röhögnék,ha kiderülne most hogy tényleg recsegne a szekrényed,sírva fetrengenék a szmájltól,azthiszem
"ha lehet azért ne csinálj többet ilyet!oké?"
Én nem fogok, megígérem.
Abban viszont biztosak lehettek, hogy sok olyan kérdező van, aki olyan dolgot állít kérdés formájában, amiről ő is tudja, hogy kamu, és aki ezt még tagadja is...
akkor is a hit az nagy úr ezt te is tudhatod és nem jó az emberek hitével játszadozni!!!!
Nem tűnt fel, hogy ahhoz próbálok hozzájárulni, hogy mindenféle sarlatán ne tudjon úgy belebeszélni mindenféle hülyeséget a befolyásolható emberek fejébe, hogy azokban még csak kétely sem merüljön fel?
Hogy ugrana elő
pedobear a szekrényedből
Sejtettem,hogy kamu kérdés ,csesszen meg a boogeyman!
(Amúgy igen is létezik,nézz utána a "guglében",még film is készült róla ;D További jó szórakozást!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!