Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/129 anonim ***** válasza:
68%
ha lehet azért ne csinálj többet ilyet!oké?
2010. máj. 8. 22:25
 42/129 A kérdező kommentje:
Azzal a nyilvánvaló ténnyel kezdjetek valamit, hogy semmi okotok sincs arra, hogy sosem látott emberek fantasztikus képzelgéseit, mint amilyenek az itt megjelenő kérdések zömében vannak, komolyan vegyétek.
2010. máj. 8. 22:26
 43/129 anonim ***** válasza:
79%

nem válaszoltál valamelyik kérdezö kérdésére:D

hányéves is vagy te,pontosan?

amúgy,de röhögnék,ha kiderülne most hogy tényleg recsegne a szekrényed,sírva fetrengenék a szmájltól,azthiszem

2010. máj. 8. 22:27
 44/129 anonim ***** válasza:
62%
figyelj az lehet hogy nem látott még senki de ilyen dolgokat de akkor is a hit az nagy úr ezt te is tudhatod és nem jó az emberek hitével játszadozni!!!!
2010. máj. 8. 22:28
 45/129 A kérdező kommentje:

"ha lehet azért ne csinálj többet ilyet!oké?"

Én nem fogok, megígérem.

Abban viszont biztosak lehettek, hogy sok olyan kérdező van, aki olyan dolgot állít kérdés formájában, amiről ő is tudja, hogy kamu, és aki ezt még tagadja is...

2010. máj. 8. 22:29
 46/129 anonim ***** válasza:
37%
Barátaim!Fogjátok már fel,hogy ez nem a humor kategória!Akinek viccelődni van kedve,annak lett külön létrehozva a humor témakör!
2010. máj. 8. 22:30
 47/129 anonim ***** válasza:
86%
az biztos hogy sokan vannak ilyenek akik hazudnak de nem lehet ezt kiszűrni és ők is elmehetnek a picsbe ha már kigondoltam!!
2010. máj. 8. 22:31
 48/129 A kérdező kommentje:

akkor is a hit az nagy úr ezt te is tudhatod és nem jó az emberek hitével játszadozni!!!!

Nem tűnt fel, hogy ahhoz próbálok hozzájárulni, hogy mindenféle sarlatán ne tudjon úgy belebeszélni mindenféle hülyeséget a befolyásolható emberek fejébe, hogy azokban még csak kétely sem merüljön fel?

2010. máj. 8. 22:32
 49/129 anonim ***** válasza:
67%

Hogy ugrana elő

pedobear a szekrényedből

50/129 anonim ***** válasza:
73%

Sejtettem,hogy kamu kérdés ,csesszen meg a boogeyman!

(Amúgy igen is létezik,nézz utána a "guglében",még film is készült róla ;D További jó szórakozást!).

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!