Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/129 A kérdező kommentje:

"csepeg a könnyem...xDD"

Jobb nem jutott az eszembe.:)

Egyébként csak azért írtam a kérdésem, hogy egyesek felfogják, hogy mennyire érdemes hitelességet tulajdonítani ismeretlenek kérdéseinek.

Ezzel nem azt mondom, hogy mindegyik ilyen jellegű kérdés mögött kamu van, csupán azt, hogy semmi okunk megbízni ismeretlenekben, még akkor sem, ha valóban hisznek abban, amit leírnak.

Egyébként eljátszhattam volna a nagyon félős és könnyeivel küszködő kislányt is, úgy talán többen siettek volna a "segítségemre" és talán többen is adtak volna hangot a "problémám" miatti szörnyülködésüknek. Sőt, egyesek szerint az biztos jele lett volna a kérdés hiteles voltának. De a valóságban ez sem jelent semmit.

2010. máj. 8. 22:06
 22/129 A kérdező kommentje:

És elnézést azoktól, akik komolyan vették a mesémet.

Legközelebb azonban legyetek szkeptikusabbak.

2010. máj. 8. 22:07
 23/129 anonim ***** válasza:
81%

kérdés írója;

és most jobban ettöl jobban érzed magad h pár embert átvágtál akik tényleg hittek ebben?(: remélem igen..

2010. máj. 8. 22:08
 24/129 anonim ***** válasza:
69%
egerek??
2010. máj. 8. 22:09
 25/129 anonim ***** válasza:
90%
ja nem most olvasom hogy kamu -.-
2010. máj. 8. 22:10
 26/129 A kérdező kommentje:

Félreérted a szándékom.

Ha azonban tudnám, hogy ezzel hozzájárultam ahhoz, hogy az ezeket a kérdéseket olvasgatók józanabbul ítéljék meg a kérdéseket, akkor jó érzésem lenne.

27/129 anonim ***** válasza:
90%
Én nem haragszom, de egy darabig nem fogom elfelejteni, hogy a szekrények akár szuszoghatnak is :P
 28/129 anonim ***** válasza:
86%

azt az oldalt azért hozták létre hogy kérdezzen az ember olyat amire kiváncsi vagy problémája van és arra vár segitséget nem azért hogy az ilyen buzeráncsok játszanak.

már bocs

2010. máj. 8. 22:11
 29/129 anonim ***** válasza:
90%
és hány évesen találtad ezt ki? ennyivel tartozol nekünk :)
2010. máj. 8. 22:12
 30/129 A kérdező kommentje:

"Én nem haragszom, de egy darabig nem fogom elfelejteni, hogy a szekrények akár szuszoghatnak is :P"

Pedig alaptalan félelmek kialakításának elkerülése céljából megpróbáltam tudatosan mellőzni a horrorisztikusként hatható elemek alkalmazását.:)

Pedig belekeverhettem volna halottakat, friss elhalálozásokat is. (micsoda szókombináció:))

2010. máj. 8. 22:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!