Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/129 A kérdező kommentje:

De ez nem olyan.

Ráadásul állandó, már legalább fél órája állandóan megy.

Olyan, mint amikor alszik valaki, csak attól sokkal hangosabb.

2010. máj. 8. 21:45
 12/129 anonim ***** válasza:
90%
huzat?
2010. máj. 8. 21:50
 13/129 A kérdező kommentje:
Kizárt.
2010. máj. 8. 21:51
 14/129 anonim ***** válasza:
100%
Kérd az angyalodat, hogy segítsen neked, hogy szeretnéd ha abba maradna ez a hang mert félsz tőle. Hidd el segíteni fog!
2010. máj. 8. 21:51
 15/129 anonim ***** válasza:
94%

Biztos vagy benne,hogy a szekrényből jön a hang?Nem lehet,hogy csak úgy hallod,mintha onnan jönne?Lehet hogy igazából a szomszédból vagy netán a vizcsövekből,vagy kintről jönnek ezek a zajok.

Szerintem hívj oda valakit és kérdezd meg,ő is hallja-e?Vagy vágj hozzá valamit a szekrényhez és figyeld,megszűnik-e a hang?Nem tudok mást ajánlani.Sok fura történetet hallottam már,sokmindent elhiszek,de ilyet,hogy szuszog valami a szekrényben,hát ilyet még nem hallottam.

2010. máj. 8. 21:52
 16/129 A kérdező kommentje:

De ez van minden olyan szobában, amiben egyedül vagyok.

És csak én hallom.

2010. máj. 8. 21:53
 17/129 anonim ***** válasza:
26%

"szuszogás jön a szekrényekből" csepeg a könnyem...xDD

Lehet, szú van benne, és azok percegnek.

Míg a kisszú másodperceg.

Öreg szekrények?

2010. máj. 8. 21:57
 18/129 anonim ***** válasza:
90%

nem lehet hogy a szekrény valaki olyané volt aki meghalt?

ha igen akkor biztos neki a szelleme

2010. máj. 8. 22:01
 19/129 anonim ***** válasza:
90%
Most esküszöm nem hülyülök, de úgy hallottam, hogy a gonosz szellemek előszeretettel használják a szekrényeket, mint átjárót. Az amcsi filmekben is a gyerekek azt állítják, hogy szörny van a szekrényben. Miért nem az ágy alatt?
2010. máj. 8. 22:01
 20/129 anonim ***** válasza:
93%
ez nem semmi! szerintem vitesd el azt a szekrényt a lakásodból, és ha más, idegen lakásba lépsz, akkor még véletlenül se gondolj arra hogy hallod a szuszogást! próbálj meg úgy reagálni rá, mint ha nem is hallanád! én is gyakran hallok zajokat a lakásba, esténként és napközben is egyaránt, de nem sokat foglalkozok velük. sok szerencsét kívánok neked!
2010. máj. 8. 22:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!