Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
 81/129 anonim ***** válasza:
88%
igazad van én is ki tudnék találni ilyet.és a Nobel díjat nem érdemli meg:) amugy sztem sok értelme nem volt,hogy beírt ebbe a rovatba,mert csak bizonygatni akarja a saját verzóját,hogy minden ilyen szellemes-ezoterikus dolog marhaság,de ez ugyse fog semmin változtatni mert aki már valóban tapasztalt hasonlót az tudja,hogy van aki meg nem és nem is hisz bennük az továbbra is kétkedni fog.kamu kérdések valóban vannak és nem mindenkinek lehet hinni aki ilyen sztorikat mesél ez igaz.ennyi.
2010. máj. 9. 12:45
 82/129 anonim ***** válasza:
69%

Annyiban igazad volt kérdező hogy nem kell elvakultan mindent elhinni,de ez az ember egyéni joga,vagyis inkább problémája. Én hiszek az ilyesmiben és tapasztaltam is de én is találkoztam már olyan kérdéssel ebben a kategóriában amin csak mosolyogtam vagy reális magyarázatot találtam rá.Persze,nem kell mindenben természetfeletti dolgot keresni,pl abban sem hogy hirtelen lehült a szobádban a levegő.Csukd be az ablakot és szép lassan vissza fog melegedni.Ennyi.

Mindamellett én tiszteletben tartom hogy te nem hiszel az ilyesmiben,de kérlek te is tartsd tiszteletben azt hogy más meg hisz.Attól hogy neked még nem voltak hasonló tapasztalásaid, attól még vannak,lehetnek szellemek.Kívánom hogy egyszer "találkozz" szellemmel, és nem rossz indulatból,hanem azért hogy elgondolkozhass azon hogy milyen rosszul tetted azt hogy mereven elutasítottad a létezésüket és nem hittél másnak csak azért mert te még nem tapasztaltál.

2010. máj. 9. 16:00
 83/129 oldpapa válasza:
47%
Te nem vagy normális. Eredj a francba!
2010. máj. 9. 17:10
 84/129 anonim ***** válasza:
47%
Egyetlen dolgot bizonyítottál be, hogy vannak hazug emberek. De ezért nem kellett volna idáig görgetned az egeret, megállhattál volna a család topiknál is. H.lyeséget oda is írhattál volna, és azt is elhitték volna.
2010. máj. 9. 17:55
 85/129 A kérdező kommentje:
Ennyi korlátolt elméjű emberke egy helyen...
2010. máj. 9. 18:02
 86/129 anonim ***** válasza:
34%
Te mint a világ ura ne is ereszkedj le!
2010. máj. 9. 18:25
 87/129 A kérdező kommentje:

Sehol sem mondtam, hogy zseninek képzelem magam, az viszont tény, hogy azoknak a zöme bizony igencsak korlátolt, aki itt háborog, mert még annak a felfogására sem képes, hogy mi vezérelt a kérdésem feltevésekor.

Az ilyenek akkor képzelnek sokat magukról, ha még annak beismerésére sem képesek, hogy nemhogy csak tájékozottságban és műveltségben nem ütik meg még az átlag szintjét sem, hanem egyenesen iszonyúan korlátoltak.

2010. máj. 9. 18:42
 88/129 anonim ***** válasza:
és ha azt tennéd hogy éjszakára nyitva hagynád a szekrényed ajtaját és elkezdennél avval a bizonyos személlyel beszélni?
2010. máj. 9. 19:36
 89/129 anonim ***** válasza:
48%
Ez érdekes van rá megoldás hogy ne hald, kető dolgo véget halhatod azért mert akar töled valamit, vagy a másik eset azért követ téged egy szellem mert a szellemienergiád kivan bontakozva és abbol táplálkozik a félelmedet legyözöd akkor békén hagy . Viszont mijen szusogás mire hasonlit neked a szusogás mit mond, vagy mit akar mondani lehet hogy véd téged én egyser találkoztam egy lángoló emberel és téleg láttam nem vicc ott álltam előte 7-8 évesen
2010. máj. 9. 19:49
 90/129 anonim ***** válasza:
47%
Mit akartál megmutatni? Hogy ki lehet találni ilyen történetet? Köszönjük Emese, képzeld tudjuk. Te meg túl h.ülye vagy, hogy megértsd, hogy ezzel semmit nem bizonyítottál, csk azt, hogy k.rvára ráérsz. Menj a szex topik-ba és írd le, hogy meleg vagy, mit tegyél. Na és akkor mi fog történni? Ott röhögsz majd, hogy nem is vagy b.zi? Ez lenne a bizonyíték arra, hogy nincsenek is b.zik te sötét? Fogd fel végre azzal a cseppnyi agyaddal, hogy SEMMIT, érted SEMMIT nem bizonyítottál be. Azt hiszed, hogy bárki is elszégyelli magát, hogy hitt neked? Hát nem.
2010. máj. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!