Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 A kérdező kommentje:

Eltaláltad, 22.

De nem értem, hogy ez miért fontos.

2010. máj. 10. 20:48
 112/129 anonim ***** válasza:
0%
mivel nem vállalod a korod, ezzel belátod, hogy elmebetegség volt, amit itt műveltél
2010. máj. 10. 20:49
 113/129 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer kopogott a szekrényem.

Este még nem hallotam semmit, éjjel 2 felé felkéltem valami kopogásra, megnéztem, kivettem a ruhákat is de csak kopogott tovább. Ha rátámaszkodok a számítógépasztalra, akkor szokott recsegni, de nem tudom hogy mi volt a szekrényben. Reggelre már elhallgatott. :)

De senki sem hitt nekem.

2010. máj. 14. 09:48
 114/129 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,öreg,az egész gyakorikérdések arról szól,hogy tök ismeretlenek kérdéseire válaszolsz,aminek vagy van alapja,vagy nincs,vagy kamu,vagy igaz.Az,hogy most adod itt a menőt,hogy nem kell mindent elhinni:inkább válaszolok száz kamu kérdésre értelmesen,minthogy egy bajban levőm embernek is segítsek,ez akkor már eredmény.De ne csak az ezotériában izmozz!Ugyan ez van a szerelem,sex,a családi kapcs....az egész oldin!
2010. máj. 15. 09:25
 115/129 A kérdező kommentje:
Azonban az, aki kamukérdést más kategóriában tesz fel, nem élteti és erősíti a nemlétező dolgokba vetett hitet...
2010. máj. 15. 12:36
 116/129 anonim ***** válasza:
91%

hát ez a szuszogós szekrény-sztori egy valós esetet juttat eszembe. 15 voltam (most 17 vagyok), amikor nagynénémhez utaztam 3hétre, hogy vigyázzak a 6éves unokatesómra.

az első éjszaka a kislánnyal ketten aludtunk a szobában, amikor arra ébredtem h a kislány sír és rázza a vállam. Egyből hallottam én is, hogy a szekrényből valami halk mormogás hallatszik. Nagyon megijedtem, mert majdnem teljesen sötét volt, a villanykapcsoló meg a szoba másik felében volt, s a szekrény mellett is el kellett mennem.

Nagy nehezen felkapcsoltam a villanyt, próbáltam nyugodt maradni, hogy a kislányt ne ijesszem meg mégjobban.

Ahogy fény lett, a mormogás abbamaradt, helyette kaparászni kezdett valami, majd ahogy közelebb mentem csend lett.

amikor kinyitottam a szekrényt valami fürgén elsurrant mellettem... a szomszéd vadászgörénye befészkelte magát a szekrénybe és az ő horkolását hallottuk.

Persze szörnyen megijedtem, de jót nevettünk az eseten.

Szóval hogyha szuszog/horkol/nyikorog/kaparászik valami a szekrényben, ajánlott első lépésként a szomszéd macskáját/vadászgörényét/madarát/kígyóját gyanúsítani:)

2010. máj. 15. 18:14
 117/129 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem valami ilyesmi lehet: [link]
2010. máj. 24. 14:53
 118/129 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdésíró! Hogy te mekkora egy önelégült p*cs vagy. Annyira én sem hiszek az ezotériában, meg ilyenekben, hál' istennek nem is tapasztaltam ilyeneket, nem is akarok, de ez azért már pof*tlanság! Vannak, akik igazán hisznek az ilyenekben, és lehet hogy történt is velük valami ilyesmi. Azok, akik ezt nem tapasztalták, nem lehetnek biztosak benne, hogy igaz de abban sem hogy hamis amit állítanak! Te kihasználod az oldal adottságait, hogy nem írja ki, hogy ki a kérdésírója. Ne is merd kinyitni a szekrényeet, még a végén kiugrana valami, talán az eszed?
2010. júl. 1. 14:36
 119/129 anonim ***** válasza:
nekem a falból szokott szívdobogás jönni
2010. aug. 5. 15:13
 120/129 anonim válasza:
dobd ki onnan a macskát
2010. aug. 23. 21:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!