Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
 71/129 A kérdező kommentje:
Allah gátol az írásban.
2010. máj. 8. 22:54
 72/129 anonim ***** válasza:
62%
előttem szólónak igaza van!!
2010. máj. 8. 22:54
 73/129 anonim ***** válasza:
70%
Nem válaszol,megette a boogeyman :(
2010. máj. 8. 22:55
 74/129 A kérdező kommentje:

Az viszont nem mindegy, hogy hány fiatalnak terelitek a gondolkodását káros irányba.

Mielőtt megerősítenétek az olvasókat abban, hogy a kérdés akár igaz is lehet, próbáljatok meg egy picit kritikusak is lenni.

2010. máj. 8. 22:56
 75/129 anonim ***** válasza:
70%
Jah..mégsem ette meg:(
2010. máj. 8. 22:56
 76/129 anonim ***** válasza:
69%
Most mit ünnepeled magad Kérdező. Ez kb. olyan volt mintha vki felhívná az ügyeletet, hogy a gyereke lázas. És miután az orvos elmondaná, hogy mit tegyen, egy jót röhögne, hogy hahaha nincs is gyerekem. Azért mert Te hazudsz, még más mondhat igazat.
2010. máj. 8. 23:15
 77/129 anonim ***** válasza:
77%

Szánalmas a kérdés.

Úgy imádom az ilyen önjelölt "majd én megmondom a frankót, és felvilágosítalak titeket" típusú embereket.

2010. máj. 9. 00:33
 78/129 anonim ***** válasza:
19%
ügyes voltál le a kalappal!:-) az elején elhittem a sztorit de utána volt egy olyan érzésem,hogy kamu de nem foglalkoztam vele,aztán közben tényleg az volt...igen igazad van nem szabad hiszékenynek lenni.mondjuk én nyitott vagyok ilyen dolgokra nem zárok ki semmit,de józanul gondolkozni nagyon fontos.
2010. máj. 9. 09:43
 79/129 anonim válasza:
68%
Anyád szeretője :D
2010. máj. 9. 09:58
 80/129 anonim ***** válasza:
21%

ügyes voltál le a kalappal!:-)

Mi a nyavajában volt ügyes? Te nem tudnál kamu történetet kitalálni? Terjeszd már fel Nobel díjra!

2010. máj. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!