Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Állandóan szuszog...

Mi lehet ez? Állandóan szuszogás jön a szekrényekből.

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor állandóan szuszogás hallatszik azokból a szekrényekből, amik abban a szobában vannak, amelyikben vagyok.

Mi lehet ez?:(

Régebben kinyitottam, de sosem volt bennük semmi, ma már ki sem merem őket nyitni.:(

És ez megy most ebben a pillanatban is.

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén ezek a valamik?

És ez volt akkor is, amikor egyedül maradtam pár percre más házban.

Már nem bírom.:(

2010. máj. 8. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 A kérdező kommentje:

Annak oka, hogy majdnem eltörted a lábad, - ha ez az eset egyáltalán megtörtént - egyedül a saját hülyeséged.

:)

2010. máj. 10. 12:02
 102/129 anonim ***** válasza:
43%
mivel te csak arra tudsz válaszolni h. majdnem eltörtem a lábam az arra utal h. nem tudsz mit mondani a tapasztalataimra tehát ennyi vagy ;P
2010. máj. 10. 12:24
 103/129 A kérdező kommentje:
Inkább arról van szó, hogy a "tapasztalataidat" és a felmenőid "tapasztalatait" rád és a kérdés kategóriájának szellemiségére való tekintettel nem szeretném minősíteni.
2010. máj. 10. 13:00
 104/129 anonim ***** válasza:
34%

Az komoly... nem szeretném minősíteni... Gondolom, hogy most mit írnál ide. Majd ha egyszer te is találkozol szellemmel tuti arra fogsz gondolni, hogy:

-B@zd meg, ezek tényleg megmondták...

2010. máj. 10. 13:03
 105/129 anonim ***** válasza:
34%

Na,akkor komolyra fordítva a szót:Tapasztaltam különös ,megmagyarázhatatlan jelenségeket.Már gyermekkoromban is,amikor még nem hittem benne,tehát nem én magyaráztam be magamnak,amit láttam.Volt olyan eset,hogy ismerőseim jelenlétében láttam különös jelenséget,ők is látták,tehát nem az én képzeletem szüleménye volt.Akár hiszed,akár nem,történnek a mai tudomány számára még nagyrészt megmagyarázhatatlan jelenségek,amit a hozzád hasonló szkeptikusok nem mernek beismerni,annyira rettegnek mindentől,ami még ismeretlen,amire még nem adtak egyértelmű magyarázatot a nagyokos tudósok.A te dolgod,ha nem hiszel a szellemekben és hülyeségnek tarod az ezoterikát,de attól még nem kellene gúnyt űzni azokból,akiknek veled ellentétben vannak ilyen irányú tapasztalatai.

Ja..Hogy te csak megakartad mutatni,hogy vannak,akik gagyi kérdéseket tesznek fel ide...Ezt eddig is tudtuk.Aki kicsit is jártas a spirituális témákban,az hidd el,azonnal kiszűri a kamu kérdéseket!Egyébként pedig a család,egészség,és a többi kategóriákban is ugyanígy előfordulnak kamu kérdések,úgyhogy remélem,azokba a rovatokba is beírkáltál néhány kamu kérdést, temérdek szabadidődben.Szomorú,ha valakinek csak ennyi szórakozása van.

Két féle ember fordul meg itt:

1.Akit komolyan érdekel az ezoterika és normális választ vár tapasztalataira.

2.A szkeptikusok,akik idióta kérdéseket és válaszokat tesznek fel.

Nem nehéz eldönteni,a kettő közül melyiknek van több esze...

2010. máj. 10. 14:04
 106/129 anonim ***** válasza:
Óh, hát még mindig aktív a szuszogós kérdés? :))
2010. máj. 10. 16:20
 107/129 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?????
2010. máj. 10. 16:41
 108/129 anonim válasza:
0%
nekem olyan volt hogy megütött egy szellem, de én visszaütöttem azóta nem mer bántani :)
2010. máj. 10. 18:01
 109/129 A kérdező kommentje:

"hány éves vagy?????"

Nem mondom meg, csak azért sem.:)

2010. máj. 10. 18:18
 110/129 anonim ***** válasza:
Én 22-re tippelek! Közel járok!?
2010. máj. 10. 20:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!