Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Figyelt kérdés

Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.

Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?

Veletek történt már ilyen?

Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?

Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?

2012. dec. 6. 14:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/346 anonim ***** válasza:
95%
Hmmm! Érdekes ha tényleg igaz és egyáltalán nem hazugság és nem csak kitalácíó, akkor.. Amikor fotóztad ott állt?Csak a képen nem volt látható?Na ha tényleg bántani akarna szerintem nem az utcán próbálna elcsalni valamerre!Ha csak nem szórakoznak de gondolom, megtudod külömböztetni az álll szellemet?Na a lényeg, hogy menj vissza oda ahova elment, NE egyedül és nézz körbe, lehetőleg többen!Lehet, hogy valami rejtett ereklye amivel fel akarja éleszteni a III. Birodalmat csak kell neki egy hús vér ember :) nézz kőrbe lehet, hogy egy rejtett kulcs vagy térkép, vagy valami kódolt írás!És fotozd le a környéket az is elég!
2012. dec. 20. 16:51
 52/346 anonim ***** válasza:
35%
Még mindig nem ütötted le? Menny oda ozt csapj be neki xd
2012. dec. 22. 23:21
 53/346 A kérdező kommentje:
hülye vagy?? miért csapnám le?
2012. dec. 23. 09:50
 54/346 anonim ***** válasza:
100%
Az ünnepekre hazament?
2012. dec. 24. 09:29
 55/346 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok hülyeeee. Viszont én lecsapnám hiszen csak halucinálsz akkor mér ne csapnád le pf :D
2012. dec. 24. 09:57
 56/346 A kérdező kommentje:

az ünnepekre én mentem haza, azóta nem jártam arra, majd jövőhéttől....

nem halucinálok! mindig ugyan azt? nem szedek semmit, ki is alszom magam, nem vagyok őrült. tudom mit láttam, és leszarom aki nem hiszi. aki pedig hisz nekem, köszönöm.

2012. dec. 24. 11:05
 57/346 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem Hitlert láttad.

Ő már meghalt. Valószínűleg egy másik ember volt, aki az öltözködésével hasonlított Hitlerre. Te pedig azt hitted, hogy Hitlert láttad, mert úgy nézett ki.

Végül is ha látnék valakit, aki úgy néz ki, mint Hitler, én is először azt hinném, hogy Hitlert láttam. De jobban belegondolva ez lehetetlen, mert Hitler már meghalt. Jó, én könnyen beszélek, én soha nem láttam még Hitlert élőben.

Mondjuk szerintem te sem Hitlert láttad, csak azt hitted, mert az illető úgy nézett ki, mint Hitler. Szerintem csak egy szélhámos volt, aki ugyanúgy akart kinézni, mint Hitler, hogy te azt hidd, hogy Hitlert láttad, pedig valójában nem.

És ezzel megtévesztett téged. kivéve ha tényleg ő volt Hitler, mert akkor nem tévesztett meg. Ez viszont valószínűtlen, mert Hitler meghalt. Fel is támadhatott ugyan, de az sokkal kevésbé valószínűbb, mint hogy Hitler nem is halt meg. Szerintem igen.

Szóval nem hiszem. Ha Hitlert láttad volna, akkor más is látta volna, nem?

Mert Hitlert mindenki felismeri. Te is felismerted, pedig nem is ő volt. Azaz nagy valószínűséggel nem Hitlert láttad.

Mindezeket összevetve lehetséges, hogy Hitlert láttad, de ennél sokkal valószínűbb, hogy nem Hitlert láttad.

2012. dec. 24. 11:56
 58/346 WorfHadnagy ***** válasza:
75%
Nein, nein, nein! XDDD Mi a puncit keresne annak a patkányarcú zergemolesztáló káposztazabálónak a szelleme Magyarországon?! Németország volt az ő hazája, a durva életbe! :-D
2012. dec. 24. 16:55
 59/346 anonim ***** válasza:
100%
Én ha le akarod fotózni akkor a képen nem látszik "hitler"?
2012. dec. 24. 20:12
 60/346 A kérdező kommentje:
ahogy már leírtam, nem
2012. dec. 24. 21:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!