Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Figyelt kérdés

Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.

Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?

Veletek történt már ilyen?

Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?

Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?

2012. dec. 6. 14:11
 341/346 anonim válasza:
Hello srácok, a kérdező vagyok! Idén decemberben lesz 7 éve, hogy kiírtam ezt a kérdést. :D Ma keresgéltem a régi kérdéseim közt, és rátaláltam erre, jó kis nosztalgia volt újraolvasni a 34 oldalt. :) Nagyokat nevettem a válaszokon, óriásiak voltatot. :D Nem tudom van-e még itt valaki, csak jelentkezni akartam, hátha valakit érdekel, még élek. :D
2019. aug. 10. 18:58
 342/346 anonim válasza:
Ha tényleg te vagy az kérdező akkor: IGAZ VOLT??? (sztem nem de mostmár 6 év után leírhatod őszintén, nem fogunk elítélni max egy kicsit muhahahaaaaaaa)????????
2019. aug. 10. 22:59
 343/346 anonim válasza:
100%
Annyi igaz, hogy tényleg pécsi vagyok és lány, viszont nem 20 éves voltam a kérdés kiírásakor, csak 16 körül lehettem. Nem gondoltam, hogy idáig fog jutni a kérdés, ezért nem is voltam fölkészülve a sztori folytatására. Random találtam ki a dolgokat menet közben, ami látszik is, így utólag visszanézve. De nem akarom elhinni, hogy ezt valaki tényleg bekajálta. :D Az elején még oké, de onnantól hogy odamentem hozzá, és rajzoltattam meg beszélgettem vele, annyira nyilvánvaló hogy kamu. Bár azért én is röhögtem pár résznél. Például mikor a ceruzát elhajította, összegyűrte a papírt és faképnél hagyott. Vizuális típus vagyok és elképzeltem a szitut, hát föl is nevettem. Nem tudom hogy tudtam ennyi baromságot összeírni. Vagy a szavak.. :D tényleg nem tudok németül és a google fordítóval írtam random szavakat. Egy dolog tény, sokkal élénkebb volt a fantáziám akkor, ma már se türelmem, se időm nem lenne ilyen dolgokat kitalálni. XD
2019. aug. 11. 03:23
 344/346 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező rekordot döntöttél! Ez a kérdés örökre a szívünkben fog élni!!! ÉLJEN A KÉRDÉS XD
2020. márc. 19. 04:55
 345/346 anonim válasza:

Valaki 2023 xd ezt végig olvasni

Szakadtam minden válaszon xd

Lehet hogy a kérdés hatására tényleg megidéződött...

2023. márc. 25. 22:03
 346/346 anonim ***** válasza:
Nekem mesélte a Führer, hogy most ezért megharagudott Rád, Kérdező, hogy kamunak hazudod a kérdést, miközben ő sok reggelét rád áldozta.
2023. márc. 26. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!