Lehetséges, hogy Hitlert láttam?
Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.
Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?
Veletek történt már ilyen?
Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?
Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?
Anno napisz*ron is volt egy kép amint egy teljesen Hitlernek kinéző csávó utazott a buszon. Pont olyan kis bajusz, hasonló fej meg frizura.
Valami neon-náci lendítget ott reggel vagy csak a Részeges Kondrát Feri randalírozik részegen.
Anyám borogass...
Ezért tart itt ez az ország! Mert debil emberek hétköznap munkaidőbe ilyen kérdéseket irkálnak ki ide.
Ha Hitler volt háza környékén laksz, akkor esetleg van rá esély, de másként nem hinném.Mégis, mit keresne itt?
Vagy legközelebb kérdezd meg tőle, ő Hitler-e?Ha egy retardált idióta, akkor még örülni is fog a kérdésednek.Ha esetleg mégis igazi, nos, akkor gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!