Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Figyelt kérdés

Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.

Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?

Veletek történt már ilyen?

Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?

Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?

2012. dec. 6. 14:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/346 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj ha nem tudsz egy képet, nem mondtam, hogy full hd és szépen kivehető legyen csak egy kép amin látni lehet!Hogy higgyek el bármit is így?Először még hittem is neked, de ha nem tudsz egy képet legalább azt fotózd le, hogy hol állt?Nem kell szerepelnie rajta csak a helyszint!

Köszönöm!

2012. dec. 7. 19:30
 42/346 A kérdező kommentje:
ok, de legkorábban csak hétfőn tudom, akkor megyek melozni
2012. dec. 7. 19:52
 43/346 anonim ***** válasza:
100%

Es ist gar nicht möglich

Ich habe um 6 uhr noch geschlafen..

2012. dec. 7. 22:40
 44/346 anonim ***** válasza:
100%
Renben!Köszönöm!
2012. dec. 8. 09:00
 45/346 anonim ***** válasza:
100%
Rendben* :)
2012. dec. 8. 09:00
 46/346 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hol a kép?
2012. dec. 13. 22:53
 47/346 anonim ***** válasza:
21%

aztahorogkereszt Feldobtátok a napomat, köszönöm mindenkinek^^

Még mindig ott van?

Hé hé, tudom már miért nem küldött képet a kérdező. Lefotózta de ő ezért csinált a kérdezővel valamit. Vagy valaki csak szórakozik vele.. Arra esetleg nem gondoltatok még ,hogy hologramm?

Komolytalanságra fordítva a szót:

VAGY az is lehet ,hogy át fogja venni a kérdező helyét. Készüljetek! Mi folyik itt Pécsett? :'D Hajrá kérdező, írj, írj különben szappant csinálok belőled és ellopom a nutelládat. :O

Most nem reptoid invázió lesz, hanem valami más... ÉS ELJŐŐ, ÉS ELJŐŐŐŐ, az a nap amikor mindennek vége.

13/L

2012. dec. 19. 17:44
 48/346 anonim ***** válasza:
100%
Hologramm? Magyarországon?Először is miért pont Hitler?Másodjára: még mindig várjuk azt a képet ha nem kamuzik a kedves kérdező!
2012. dec. 19. 17:47
 49/346 A kérdező kommentje:

először is, azt a képet várhatjátok, mert hiába fényképeztem le 3x is, egy k*rva Hitler sem látható ott.

aztán a egyik reggel a pasimat is magammal vittem, de ő nem látta.

na de ma:

erőt vettem magamon, mert ezt még karácsony elött tisztázni akartam. elindultam felé, és már pár méterre álltam, és ő se szó se beszéd, rám sem nézett, csak elindult balra. hát mondom, leszarom ha elkésem, a főnökömnél kitalálok valamit, ha más nem lesz*pom (csak vicceltem), követtem. aztán befordult két ház közé. de oda már nem mertem követni.

na erre mit mondtok?

követnem kellett volna? mutatni akar valamit? valaki csak szórakozni akar velem? de akkor miért nem látható egyik képen sem? és egyáltalán vki miért csinálna ilyet?

valaki nem tud vmi megoldást, mert nem akarom végig idegeskedni az ünnepeket. mert amig meg nem tudom mi ez, nem nyugszom.

2012. dec. 19. 19:51
 50/346 anonim ***** válasza:
100%
Szellem
2012. dec. 19. 21:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!