Lehetséges, hogy Hitlert láttam?
Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.
Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?
Veletek történt már ilyen?
Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?
Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?
kedves David82!
olvasgass vissza pár oldalt, már leírtam...
Szia kedves kérdező!
Elolvastam az összes oldalt amit előtte itt leírtatok érdemben és nem érdemben. Ha komolyan láttál valamit és az Hitler volt (állításod szerint) én biztos követtem volna, hogy megtudjam mit akar, avagy ki szórakozik. Az hogy Pécsett volt én úgy gondolom nem teljesen hülyeség, mert ha "elrejtett" valamint nem is olyan rossz hely erre, hiszen ki az ördög keresne bármit is pont Pécsett?
Ha még mindig fenn áll a probléma írj privát üzenetet és beszélhetünk róla, elmondhatod a részleteket esetleg a helyszín képeit is megnézném, nem baj ha nincs rajta.
Vagy csak simán a Hitler téma is érdekel, ha arról van kedved beszélni. :)
Na, igen én is gondoltam, hogy követem. de hát reggel 6-kor indulok el otthonról. Mire oda érek, ahol őt szoktam látni, kb. 6:05 van. És ugyebár akkor még elég sötét van. Hát és sötétben nem szívesen megyek arra, merre ő elindult. Nem mintha tőle félnék, de a házak között a sötétbe, elég félelmetes egyedül. Az meg ki van zárva, hogy valakit magammal vigyek. Mint már írtam a barátom nem látta, feltételezem, hogy akkor mások se látnák, ezért a barátnőimet sem hívnám magammal. A másik, hogy olyankor még alszanak.
Én még a mai napig nem hiszek a szellemekben. Még mindig könnyebb azt hinnem, hogy bekattantam, mint hogy ki merjem jelenteni, hogy egy szellem volt.
Ja, és az meg, hogy késöbb menjek, mikor már nincs sötét, lehetetlen, mert mikor haza felé jövök, már nem szoktam ott látni. Arra meg nincs időm, hogy egyhelyben szobrozzak, arra várva, hogy világos legyen. De szerintem, amint világosodik, már nincs ott.
"Pécsi vagyok, náci és érdekel a dolog"
úristen, van pár náci ismerősöm pécsről, remélem te pont nem vagy köztük.... XD ne érts félre, csak elég kínos lenne ha kiderülne, hogy ismerlek, gondolom utána elég hülyének néznél... :S
Nem semmi mivé fajul ez a kérdés,már Hitler elrejtett valamit Pécsen,egyre jobb:DDDD
Pár hét múlva az ezos blogokon "Adolf pécsi aranya" címen fognak a cikkek megjelenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!